За да се внесе яснота по темата с електронните цигари,

...
За да се внесе яснота по темата с електронните цигари,
Коментари Харесай

5-те най-важни неща, които не разбрахте от новините за кризата в САЩ

За да се внесе изясненост по тематиката с електронните цигари, ето лист с 5-те най-важни неща, които хората не схванаха от новините за рецесията в Съединени американски щати:

1. В течността на множеството електронни цигари, които са обект на следствието в Съединени американски щати, са открити тетрахидроканабинол (психоактивното вещество в марихуаната) и огромни количества витамин Е ацетат.

Витамин Е ацетат се продава като хранителна добавка и не е нездравословен при усвояване или банкет през кожата, само че когато се вдишва, може да образува пласт върху белите дробове, което да докара до кашлица, зной и болки в гърдите.
 Снимка 438465

2. Тръмп няма да не разрешава електронните цигари. Той желае да ги контролира, като ги накара да преминат нужните законодателни процедури и ограничи ароматизираните течности, с цел да не са привлекателни за младежите.

3. В Европа няма сходна рецесия, поради по-добрият надзор от страна на институциите. Здравните управляващи в множеството европейски страни успокояват потребителите да не се връщат към цигарите поради медийните нервности оттатък Океана, в случай че към този момент са минали на електронни цигари и течности от лицензирани производители.
 Снимка 443174

4. Популярните у нас устройства за нагряване на тютюн, като IQOS и Glo, не се продават в Съединени американски щати и не нагряват течност, а тютюн.

5. Най-добрият вид е в никакъв случай да не пропушвате. Зависимостта от никотина е една от най-тежките зависимостта и единствено 1 от 10 съумяват да е преодолеят трайно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР