За да се сбъдне желаното, трябва да подготвите план за

...
За да се сбъдне желаното, трябва да подготвите план за
Коментари Харесай

Как да върнем косата към живот след зимата: 5 козметични продукти на 2019 година

За да се сбъдне мечтаното, би трябвало да подготвите проект за деяние: изберете нова багра, вижте какви нюанси на коса и прически са в наклонност тази пролет.

2 цвята за коса, които да опитате тази пролет

Стилистите идентифицираха известните нюанси на косата през 2019 година. Те са: мрачно алено, студено русо, кремаво русо и топъл кестен. За да наподобява косата естествена, тя може да бъде допълнена с акценти, кичури и гладки преходи към други цветове.

Чист и хубав резултат може да се реализира единствено с качествена багра. Сред големия брой цветове има два, на които си коства да се обърне внимание. Това са Kallos KJMN и Schwarzkopf Professional IGORA Royal Pearlescence.

Професионалната багра за коса се състои от кератин. Това е протеин, който овлажнява косата и благодарение на който се образува предпазен филм върху косата.

Но преди да си купите пакет от багра, би трябвало да разгледате от близко положението на косата. Мътният цвят, разцепените краища и изтощената коса остават на гребена след всяко ресане - всичко това е резултат от зимния стрес.

Температурните крайности, студения вятър, оформянето благодарение на сешоари и преси доста унищожават косата. Затова тя несъмнено се нуждае от специфични грижи, възобновяване и може би даже лекуване.

3 козметични продукта за възобновяване на косата

Грижата за косата е най-добре да се остави на експерти и професинални марки, които развиват свои лични серуми и есенции, употребявайки теоретичен метод и естествени съставки.

Една от известните марки тази пролет е френската марка Kérastase. Специалистите от тази компания са създали линии, които вземат решение най-често срещаните проблеми.

Kérastase артикули обезпечават нежна грижа за тънка, развалена, непокорна и боядисана коса, както и за облекчение на пърхота и загубата на коса.

За да възстановите изцяло косата и да я подготвите за оцветяване, от февруари можете да добавите тези три продукта към ежедневните си грижи:
Шампоанът Kérastase Resistance Thérapiste дейно почиства скалпа, измива косата и възвръща естествената му хубост. Хидратираща двуфазна емулсия Kérastase Aura Botanica Essence d`éclat. Продуктът е подобаващ за коси, които след зимата стават сухи и нежни. Крем Matrix Biolage Advanced Fiberstrong климатик за отслабена коса. Продуктът е без измиване. Подобрява структурата на косата и я подхранва.
След постоянна приложимост на тези артикули, косата ще стане по-послушна, по-здрава и ще бъде подготвена за оцветяване и нова прическа.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР