За да се разруши статуквото ГЕРБ - ДПС, трябва тези

...
За да се разруши статуквото ГЕРБ - ДПС, трябва тези
Коментари Харесай

Явор Дачков: Имаме голям медиен играч с властови център извън България

„ За да се унищожи статуквото ГЕРБ - Движение за права и свободи, би трябвало тези две партии да останат отвън властта. Това значи опция на настоящето състояние. Отсреща имаме мощна Българска социалистическа партия и има късмет да изпревари ГЕРБ. - третата политическа мощ сега, към този момент сподели, че няма да се коалира нито с ГЕРБ, нито с Движение за права и свободи, нито с Българска социалистическа партия. Друга мощ, която се обрисува да е измежду водещите, е „ Да, България “. В Народното събрание могат да влязат и „ Отровното трио “. Това разяснява пред БНР журналистът.
По думите му президентът не е сбъркал, като не е провел към себе си политически план:
 Явор Дачков: Конституционен съд сподели, че Гешев е нарушил Конституцията и Висш съдебен съвет би трябвало да го освободи Явор Дачков: Конституционен съд сподели, че Гешев е нарушил Конституцията и Висш съдебен съвет би трябвало да го освободи
" Гешев към този момент подслушва президента Радев и разгласява записи на негови диалози и смс-и. Днес Конституционният съд излезе с тълкувателно...
„ Около Българска социалистическа партия и Радев има напрежение. След парламентарните избори ще се види дали Българска социалистическа партия ще поддържа Румен Радев “.
Според журналиста няма към този момент сила, която да възобнови митингите. Дачков добави:
„ С акциите за имунизации властта в целия свят преиграва. Започва да играе политика и огромен корпоративен интерес. С имунизациите стартира да се развива мощна корпоративна акция, а здравето и науката остават на назад във времето “.
Явор Дачков счита, че с новата власт в Съединени американски щати американците ще се върнат към всички налудни политики на еднаквост, към измисления расизъм и ЛГТБ тъждество:
„ Това е страна в явен крах. Америка ще бъде все по-слаба. Фактът, че завоюва подкупен човек като Джо Байдън, който е и интелектуално невменяем, значи другите лобита да упражняват надзор “.
 Цонев отново кани Борисов за Мишо Бирата, Дачков е сигурен, че телефонният запис е същински Цонев отново кани Борисов за Мишо Бирата, Дачков е сигурен, че телефонният запис е същински
От името на Временната парламентарна комисия за Мишо Бирата Йордан Цонев насочи предложение идващия вторник, 1 април, водачът на ГЕ...
Примитивна агитация. Така журналистът дефинира „ размахването на Русия като зложелател и ужасно зло “. Пропаганда съгласно него са и приказките, че ще превземе Европейския съюз.
Явор Дачков счита, че в България има прекомерно огромна независимост на словото и „ към момента не сме почнали да изпитваме ударите на демократичната система през правосъдно гонене “.
„ Проблемът е в неналичието на квалифицирани публицисти, в изоставането на положителната журналистика и заменянето ѝ с риалити формати, с нелепости “.
Дачков акцентира мощната мощ на въздействие, която може да окаже една медия върху репутацията на един политик и изрази недоумение „ по какъв начин ръководещите са позволили „ Нова телевизия “ да мине в ръцете на Централно разузнавателно управление на САЩ “.
„ Дейвид Петреъс е някогашен началник на Централно разузнавателно управление на САЩ и преди година сътвори огромна телекомуникационна мрежа. Зад притежателя стоят американски капитали и капитали на бизнес от някогашни служби. Тук Америка стъпва доста мощно геополитически. „ Юнайтед Груп “ ще купи и вестниците на, тази компания има и „ Виваком “. Това е значимо от позиция на бъдещето на развиването на медиите, тъй като имаме огромен състезател с голяма власт. Парите ще идват извън и на мястото на всеки български ръководещ бих се тормозил съществено, тъй като това е доста огромна власт, която обаче няма да може да бъде следена от вътрешната страна, както я контролираше Пеевски, Борисов или мощните на деня. Ако би трябвало да се упражни напън върху някого, може да стане доста по-ефектно през медията, която може да го съсипе за половин ден. Кметът на Москва Лужков беше погубен за половин ден от медиите, когато Путин реши, че няма да му би трябвало повече “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР