За да се радваме на страхотна кожа без никакви недостатъци,

...
За да се радваме на страхотна кожа без никакви недостатъци,
Коментари Харесай

Знаете ли наистина какъв тип е вашата кожа?

За да се радваме на страхотна кожа без никакви дефекти, би трябвало да поставяме добра грижа за нея и да сме наясно с вида й. Звучи елементарно, само че напълно не е!

Оказва се, че доста дами не знаят какъв вид е кожата на лицето им, още повече, че в другите месеци тя се трансформира и надлежно се трансформира и грижата за нея.

Toва е доста значимо, тъй като незнанието незабавно се отразява в харченето на куп пари за козметика, която след това не се употребява. Често се случва по този начин и, че използваме артикули, които вместо да се борят с признаците на стареене на кожата, по-скоро й вредят.

Естествено е да се запитате по какъв начин да разберете повече за кожата си. Няколко хитрини оказват помощ да разберете какъв вид е вашата кожа.

 Знаете ли в действителност какъв вид е вашата кожа?

За да разберете дали кожата ви е мазна, пропуснете нанасянето на крем за една вечер – на сутринта минете с пръст по носа, в случай че е лоен, то имате мазна кожа. Ако бузите ви са сухи, а носът е омазнен, то кожата ви е от разбъркан вид.

Ако скулите ви поруменяват, постоянно когато ги докоснете, не си мислете, че сте срамежлива – просто кожата ви е сензитивна.

За да познаете обезводнената кожа, прищипете с пръсти бузите си. Появят ли се линии, това значи, че кожата има потребност от навлажняване.

Друг симптом на прекалено изсушаване на кожата е чувството за обтягане. Сухата кожа се нуждае от специфични грижи.

Кожа на лицето, която не се омазнява, не се получават линии, когато я пощипвате, не я усещате като опъната и не се зачервява, е естествен вид кожа.

Доброто познаване на вида кожа освен ще ви помогне в избора на артикули за нея, само че и ще ви помогне да подобрите типа й.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР