За да се предпазите от вируси, в това число и

...
За да се предпазите от вируси, в това число и
Коментари Харесай

Силата на прополис срещу Covid-19

За да се предпазите от вируси, включително и от ковид, всички средства са положителни, даже в случай че приказваме за национална медицина.

Все още няма лек за ковид, само че има способи за понижаване на риска от зараза. Covid-19, като всеки различен вирус, нападна имунитета на индивида. Сред средствата, които укрепват имунната система, преди всичко е прополисовата смес, счита кардиологът Владимир Хорошев, оповестява БГНЕС.

" Има положителни и мощни имуностимулиращи медикаменти. Бих предложил на хората да употребяват прополисова смес по време на пандемията от ковид. Тази смес има отличен резултат върху имунната система. Прополисът подтиква нейната интензивност и по този метод понижава рисковете от заразяване ", сподели Хорошев.

Тинктурата от прополис може да се закупи подготвена от аптеката или при пчелари. Лекарят съобщи, че можем да я приготвим и сами вкъщи. " Водна или алкохолна смес е лесна за подготвяне. Можете да извършите смес, като употребявате медицински алкохол от 70 градуса. Ако нямате подобен, тогава можете да употребявате елементарна водка. Прополисът се настъргва на ренде и се накисва в спирта или водката, като се оставя да постои за няколко часа. В взаимозависимост от дозата прополис получавате 10-15 или 20 % смес ".

Важно е да запомните, че прополисовата смес не лекува вируси и болести, а единствено укрепва имунната система, което оказва помощ на организма самичък да се оправи по-безпроблемно с инфекцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР