За да се предпазите от вируси, в това число и

...
За да се предпазите от вируси, в това число и
Коментари Харесай

Лесен начин за укрепване на имунитета

За да се предпазите от вируси, включително и от ковид, всички средства са положителни, даже в случай че приказваме за национална медицина. Кардиологът Владимир Хорошев напомни на ниска цена, само че дейно лекарство, което укрепва в пъти защитните сили на организма.

Все още няма лек за ковид, само че има способи за понижаване на риска от зараза. COVID-19, като всеки различен вирус, нападна имунитета на индивида. Сред средствата, които укрепват имунната система, Владимир Хорошев сложи преди всичко прополисовата смес.

“Има положителни и мощни имуностимулиращи медикаменти. Бих предложил на хората да употребяват прополисова смес по време на пандемията от ковид. Тази смес има отличен резултат върху имунната система. Прополисът подтиква нейната интензивност и по този метод понижава рисковете от заразяване ”, сподели Хорошев.

Тинктурата от прополис може да се закупи подготвена от аптеката или при пчелари. Лекарят съобщи, че можем да я приготвим и сами вкъщи. “Водна или алкохолна смес е лесна за подготвяне. Ако има прополис вкъщи, тогава можете да извършите смес, като употребявате медицински алкохол от 70 градуса. Ако нямате подобен, тогава можете да употребявате елементарна водка. Прополисът се настъргва на ренде и се накисва в спирта или водката като се оставя да постои за няколко часа. В взаимозависимост от дозата прополис получавате 10-15 или 20 % смес ”.

Важно е да запомните, че прополисовата смес не лекува вируси и болести, а единствено укрепва имунната система, което оказва помощ на организма самичък да се оправи по-безпроблемно с инфекцията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР