За да се отнеме лиценз на фирма-превозвач е необходимо да

...
За да се отнеме лиценз на фирма-превозвач е необходимо да
Коментари Харесай

Попов: Трябват много нарушения, за да се вземе лиценз на фирма-превозвач

За да се отнеме лиценз на фирма-превозвач е належащо да бъдат установени извънредно доста нарушавания. Това изясни пред БНР зам.-министърът на превоза Ангел Попов във връзка на авариралия на Автомагистрала " Тракия " рейс. Той натърти, че изнапред отнемането на лиценз е сложна операция.

Попов осведоми, че в министерството е получено писмо от Върховната административна прокуратура. В писмото прокуратурата е показала съответните пунктове, по които да бъде тествана компанията " Юнион Ивкони ", чийто рейс катастрофира на автомагистрала " Тракия ".

" В момента ние правим доста, доста, доста съответна инспекция, доста точна ", съобщи Попов пред медията и увери, че ще работят взаимно и с други контролни органи, с цел да се откри положението на компанията.

" Няма компания, без значение коя е, при констатиране на нарушаване да няма наказания. Бъдете сигурни, че в случай че ние установяваме нарушавания, както сме го правили до момента, наказания ще има и те ще бъдат доста съществени ", увери зам.-министърът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР