За да се отбележи подобаващо новият скин, който е с

...
За да се отбележи подобаващо новият скин, който е с
Коментари Харесай

Феновете на League Of Legends дариха повече от $6 млн. в борбата с COVID-19

За да се означи уместно новият скин, който е с юбилейния номер 1000, Riot взеха решение да дарят всички пари от облагите, направени при покупката на Dawnbringer Karma. По този метод почитателите съумяха да съберат колосалните $6 милиона $ за Фонда за обществено влияние на Riot Games, оповестиха през днешния ден от компанията.

Тъй като въпреки всичко почитателите на лигата бяха основните виновници за набирането на дарението, точно те ще могат да гласоподават за една от трите организации с нестопанска цел за своя район, от през днешния ден до 23 април. Нестопанските организации с най-вече гласове ще получат 50% от районния си благотворителен фонд, а другите две нестопански организации ще получат по 25% всяка.

"Ние сме необикновено щастливи от щедростта на нашите играчи! ", сподели ръководителят на отдел Социално Въздействие - Джефри Бърел. „ Те още веднъж и още веднъж ни демонстрираха, че се грижат за това да създадат света и цялата общественост едно по-добро място. “, написа A1 Gaming.

Riot подсигурява най-малко 10 000 $ за всяка от 46-те организации с нестопанска цел, определени за набирането на средства от покупката на Dawnbringer Karma.

Заедно със скина, компанията ще подари и облагата от всички хрома-пакети, рамки, бъндъли и емотиконки „ All Love “.

С наслада можем да ви напомним, че това не е първият път, в който Riot подарява облаги от „ козметични “ артикули в играта си. Разработчиците организираха акцията на Dark Star Cho’Gath предходната година, която разреши на играчите да закупят скин, изработен от разпален почитател на играта.

Тази самодейност събра сходни числа с тези от фонда на Dawnbringer Karma, като доближи чудовищната сума от 6,1 милиона $, дарени на над 20 организации с нестопанска цел.

Доста огромни компании би трябвало да вземат образец и да създадат сходни дарения!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР