За да се отървем от мухъла, да проветрим Съюза на

...
За да се отървем от мухъла, да проветрим Съюза на
Коментари Харесай

Румен Леонидов: Да издигнем кандидатурата за председател на СБЖ на проф. д-р Коста Костов - Коро

За да се отървем от мухъла, да проветрим Съюза на публицистите от мазето до тавана. Време е да си върнем професионалния престиж
Имам предложение до всички членове на Съюз на българските журналисти и всички публицисти, които не членуват в него. Да създадем подписка и да издигнем кандидатурата за ръководител на Съюза проф. доктор Коста Костов - Коро, чиито публицистични текстове от много време печелят хиляди и хиляди утвърждения.

Той е доктор, основен редактор на отлично здравно списание, в което настоящата журналистика, есеистика и рецензия постоянно намират място. А като началник на публични начала ще управлява 100 пъти по-активно активността на Съюз на българските журналисти, чиито глас изобщо не се чува. Текстовете му се препечатват от уебсайт в уебсайт, тъй като Коро има чудесно перо, личен темперамент, хъс и най-много - когато написа не се колебае какво ще кажат властимащите. Той не е служител по душа, душата му е на водач, който няма да остави Борисов, Гешев или КОЙ то и да е, да си разрешават да се държат непочтено освен против публицистите, само че и против всеки цивилизован жител на тази селска държавица.

Румен Леонидов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР