За да се определят най-точно характера, стремежите и нуждите на

...
За да се определят най-точно характера, стремежите и нуждите на
Коментари Харесай

Тълкуване на лунното влияние в хороскопа

За да се дефинират най-точно характера, стремежите и потребностите на един човек, с изключение на зодиакалният му знак и асцедента, би трябвало да се обърне и внимание и на ситуацията на Луната. Тя е фактор, които демонстрира вашата вътрешен глас, усеща и подсъзнание. Определя отношението към предишното и детството. Може да изясни негативните аспекти в характера ви, както и да покаже урокът на ориста, които би трябвало да научите.

За да изчислите ситуацията на Луната във вашия хороскоп е належащо да знаете точния си час на раждане.

Луна в Овен

Стремите се към импулсивност, възторг и емоционалност. Подсъзнателно сте с избухлив манталитет и мъчно се подчинявате. Амбициите и скритите ви стремежи се реализират. Средата на фамилията ви е конкурентна, в непрекъсната битка за превъзходство. Трябва да се научите на самообладание и да контролирате страстите си.

 Хороскоп

Луна в Телец

Приятелите ви въздействат удобно на кариерата. Стремите се да разширите кръга на качествените си другари и познати. Подсъзнателно сте ревностни и горделиви, само че непрекъснати в решенията си и имате инстинкт за правене на пари. Майка ви е сигурен и благонадежден човек, на който може да разчитате. Трябва да се научите от време на време да отстъпвате, а не да проявявате безмислен дебелоглав.

Луна е Близнаци

Повече ви впечатляват мислите, в сравнение с възприятията. Обичате разнообразието и измененията. Увличате се по литературата, книгите, писането и науката. Имате вродена умелост и дипломатичност. Имате вътрешен глас за събирането и предаването на информация. Вероятно гледате на майка си като на по-голяма сестра. Трябва да се научите на неизменност и да контролирате своята разпиляност.

Луна в Рак

Силно се влияете от домашната конюнктура. Имате податливост към спестовност и цените парите. Изпитвате дълбока угриженост за хората към вас. Семейството е извънредно значим фактор в живота ви, за това създавате дълбока връзка с всеки негов член. Трябва да живеете към вода, в случай че нямате опция се снабдете с шадраван.

Луна в Лъв

 Лъв

Вие сте със мощна воля, предпочитание за самостоятелност и триумфи в живота. Обичате лукса, удоволствията и изявите. Имате артистичен гений, умеете да забавлявате публиката. Отдаден сте на фамилията си, а на децата гледате като на ваше продължение. Трябва да се научите да не прекалявате с екстравагантността си.

Луна в Дева

Приспособими сте към всяка работа или способ на работа. По-лесно се подчинявате, в сравнение с ръководите. Не обичате да сте център на внимание и да изразявате намерено възприятията си. Имате гения да забелязвате и най-малките елементи. От фамилията сте усвоили реда и чистотата в дома. Не би трябвало да се тревожите за незначителни неща, а да сте по-уверени.

Луна във Везни

Имате триумфи в брака и партньорствата. Бягате от самотата и изолацията. Имате нюх към красивите неща, цветовете и любовните взаимоотношения. Търсите естетика и успокоение на всички места и най-много в фамилията. Научете се да не се преценявате с мнението на хората за вас.

Луна в Скорпион

Чувствата ви са в двете крайности, или изпитвате мощна обич или мощна ненавист. Имате мощна воля и подготвеност да извършите решеното до край. Обичате удобствата и лесното. Имате несъзнателен нюх към окултното, магиите и лечението. В фамилията се чувствате неразбрани. Трябва да контролирате гнева и грубостта си.

 Стрелец

Луна в Стрелец

Вие сте дейни и елементарно се ентусиазирате от всичко. Имате пристрастености към музиката, рисуването и религията. Обичате свободата, приключенията и пътуванията. Приемате майка си като умен човек. Има заплаха да увредите здравето си от прекомерно доста работа, съчетани с други занимания.

Луна в Козирог

Склонни сте да се затваряте в себе си и да не показвате, това което преживявате. Постигате всичко, което желаете с самообладание и неизменност, макар изникналите спънки. Създавате семейство по обичайни и открити привички. Трябва да се научите на повече възторг.

Луна във Водолей

Оригинални и самостоятелни сте във своите хрумвания. Имате мощно въображение и вътрешен глас, които ви оказват помощ да вникнете в човешката природа. Имате инстинкт за основаване на другарства и приобщаване към групи. В фамилията сте отворени към нововъведение и ексцентрични хрумвания. Трябва да развиете психическите си умения.

Луна в Риби

Вие сте възприемчиви и дейни персони. Лесно се привързвате към хората. Склонни сте да приемате отрицателната сила на хората, поради острата си сензитивност. Дома, в който ще се чувствате щастливи е към вода. Урокът, който би трябвало да научите е, че би трябвало да развиете своята увереност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР