За да създадете стилен външен вид, не е необходимо да

...
За да създадете стилен външен вид, не е необходимо да
Коментари Харесай

Принципът, колкото по-просто, толкова по-добре работи. 13 образа, които ще преобразят жена на 50-60 години

За да създадете моден външен тип, не е належащо да купувате специфични, изключителни неща. Принципът, колкото по-прост, толкоз по-добре работи. Случва се един или два ярки детайла да са задоволителни, с цел да заблести познатото изображение с нови цветове.

Примери за стилни облици

1. Комплект от техните съкратени панталони и бяла риза, какво по-просто? За да го извършите по-интересно, би трябвало да добавите ярки аксесоари. Например жълти сандали на платформа, блестящо жълта чанта и подобаващ колан.

2. Приглушените кафяви изрязани дънки са забавен модел, който сполучливо ще попълни главния дрешник. Те избраха копринена блуза в кремав цвят с плисета при яката и дълъг шлифер в цвят мента.

Оригиналният подробност на изображението са обувките на Мери Джейн със постоянни токчета. Обувки в нюд колорит, декорирани с декоративна брошка с копчета.

3. Леки прави дънки с дължина малко под средата на прасеца с занемарен низък борд на крачолите бяха облечени в комплект с бежово яке-кимоно.

Модел без закопчалка, увива се и се закопчава с необятен колан. Изображението се добавя от дребна чанта в цвят “пепелни рози ” и помпи с флорален принт.

4. Опростена, само че ефектна визия с дънки. Дънките са тесни сини без фон. За тях тя избра бяла блуза с дребни зашити гънки в центъра на предницата и бледорозово класическо сако.

5. Друга версия на изображението с дънки. Дънките са прави, скъсени до дължината на глезена. Горната част на ансамбъла е показана от блуза с огромен флорален принт и тъмносиня плетена жилетка с необятни ръкави.

Жилетка без закопчалка, може да се носи просто необятно отворена или с необятен колан. Допълнения – кафява чанта с необикновен дизайн и велурени обувки в златист цвят.

6. Просто, само че доста ефектно изображение. В комбиниране с женствена драпирана шифонова блуза и типичен черно-бял блейзър в карета, съчетани са съкратени дистресирани дънки.

7. Многопластова визия с дънки. Дължините се избират тесни с резултат на драскотини. Носеха удължена бледорозова блуза. Блуза с дълга тил с яка с лък. Върху блузата се носи сив плетен джъмпер.

8. Оригинална визия с жълта рокля и шлифер в цвят мента. Роклята е сваляща се в талията с леко разклещена пола и яка с лък. Дъждобран удължена класическа кройка. За изображението бяха определени дребен кафяв клъч и балетки със заострени пръсти, които да подхождат на шлифера.

9. Женствена рокля с флорален принт на бял декор наподобява доста сантиментална. Модел свалящ се на талията с многоетажна пола, състояща се от три кормилото. Роклята бе съчетана с допълнения в бежови и кафяви тонове – тъкан колан, клъч с релефна повърхнина и голи обувки на висок ток.

10. Ефектна лятна рокля от тъничък плат с автентичен принт е превъзходен избор за идващото лято. Модел А-силует, допълнен с мантия и фуста, тъй като материята е прекомерно тънка и прозира.

Изображението беше съчетано с бяла чанта с необикновена ръкохватка под формата на верига с огромни връзки и блестящо оранжеви сандали без тил с тримерен резултат на тъкане.

11. Опростена визия в бизнес жанр, която се състои от пола с дължина до коляното и сантиментална блуза. Полата е права с плисета, декорирана с декоративни кръпки от деним и кожа. Блуза от тънко тъкане с ято и подплънки.

12. Привличаща вниманието пола-молив със междинна дължина, направена от наситено зелен щампа, наподобява ужасно в комбиниране със семпла светлосиня риза и велурени обувки в златен цвят и тюркоазена чанта. В студен ден комплектът може да бъде допълнен със свободно яке от тъмна кожа каки.

13. Сладка визия, състояща се от шифонова пола със звезден принт. И плетен пуловер на предната част на който е направена огромна обемна бродерия под формата на букет цветя.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР