За да разберете конкретен ден за какво най-много е подходящ

...
За да разберете конкретен ден за какво най-много е подходящ
Коментари Харесай

Велико! Древна Формула Показва Какво Да Вършим През Всеки Ден От Годината, За Да Сме Успешни!

За да разберете съответен ден защо най-вече е подобаващ за вас, първо би трябвало да пресметнете персоналното си число. Това става, като съберете до едноцифрен общ брой всяка цифра от рождената си дата. Например 01.01.1981. 0+1+0+1+1+9+8+1=21. 2+1= 3.

След като към този момент знаете персоналното си число, към този момент става по-лесно. Събирате по същия метод до едноцифрен общ брой датата, която ви интересува. Да речем вършим пресмятане за 03.07.2014. 0+3+0+7+2+0+1+4=15. 1+5= 6. Сега събирате вашето персонално число с това на съответната дата още веднъж до едноцифрен общ брой. В случая: 3+6=9. ( в случай че получения общ брой е двуцифрено число, сумираме всички цифр в него, до момента в който получим едноцифрено число)

И ето смисъла на числата!

1 – Ден за реализация на персоналния капацитет. Успехите в любовта, работата, фамилията ще идват единствено от действия, които сте инициирали и осъществили персонално. Въздържайте се, обаче, от прояви на непотребна горделивост, изключително в съкровен проект.

2 – Ден за коалиция. Тук триумфите ще идват от нещата, които се правят в партньорство. Не правете нищо сами, тъй като сте обречени на неуспех. Чудесен ден за започване на връзка! Действайте дипломатично и се съобразявайте с мнението на останалите.

3 – Ден за отбраняване на персоналните ползи. Забравете за мекушавостта! Трябва твърдо и изрично да защитавате позициите си, да скръцнете със зъби, даже това да ви навлече негодуванието на хората. В персонален проект, нещата са много прочувствени – бурна пристрастеност и романтика или разпалени кавги и повечко ревнивост. Не си въобразявайте несъществуващи проблеми и не обвинявайте безпричинно, в случай че желаете да се радвате на първото!

4 – Ден на щастливи изненади и условия. Разширете бизнеса си, купете си парцел или пък продайте подобен. Денят е превъзходен за всевъзможни покупко-продажби и намиране на нови бизнес сътрудници. Бъдете общителни и положителни. В персонален проект денят е съвършен за подсилване на връзката и разрешаване а всички остарели спорове.

5 – Ден на честността. Останете правилни на морала! Дори направете нещо благотворително. Всяка благородна постъпка ще ви се върне тройно. Денят е превъзходен за започване на нов бизнес (стига да е почтен!). В персонален проект би трябвало да радвате обичания човек с дарове и похвали. Бъдете великодушни! Това ще укрепи любовта ви. Идеален ден и за подписване на брак.

6 – Ден на комфорта и хубостта. Задължително би трябвало да въведете уют в дома и на работното си място. Идеален ден и за ремонт. Изобщо всякаква хубост, която сътворите, ще ви донесе естетика и успокоение. Важно е да не се чувствате дискомфортно, без значение какво вършиме. В съкровен проект, денят е просто прелестен! Отдайте се на романтика, обич и деликатност с половинката. Добри вероятности и за основаване на нова връзка или прекосяване в идващ стадий в съществуващата такава.

7 – Ден за практични каузи. Каквато и страст да вложите в дейностите и решенията си, ще сбъркате. Мислете разумно, практично, при другарство с началници, спазвайте тона на йерархията. В съкровен проект не е време за мощно изложение на страсти и драми. Само ще създадете напрежение с колегата. Дори, в случай че желаете, си посветете този ден на персонални, в сравнение с взаимни каузи.

8 – Ден на риска. Ако сте се страхували да извършите нещо, в този момент е моментът! Напуснете работа, изискайте покачване, приемете предложение… Има една приказка, че триумфът обича смелите и в този ден тя важи с цялостна мощ. Този път слушайте интуицията, а не разсъдъка. В персонален проект се пробвайте да изгладите недоразуменията. Ако пък се чувствате нещастни с колегата, денят е подобаващ за привършване на връзката. Както и за привършване на всичко, което ви дърпа обратно и ви прави нещастни.

9 – Духовен ден. Сега е времето да пречистите душата си. Да се помолите, да почетете мъдри мисли. Да извършите равносметка за направените неточности. Да се извините, да помолите за амнистия. Особено в интимния живот. Бъдете благи, сърдечни, обичайте и позволете да ви обичат!
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР