За да разберете какви чувства изпитва към вас даден човек,

...
За да разберете какви чувства изпитва към вас даден човек,
Коментари Харесай

Езикът на тялото: 8 знака, които издават, че той те харесва

За да разберете какви усеща изпитва към вас даден човек, не е нужно да сте директни и да го питате незабавно. Достатъчно е да обърнете внимание на жестовете и държанието му по отношение на вас. Езикът на тялото може да ви даде точния отговор за индивида, от който се интересувате. Ето какво споделят психолозите по въпроса:

1. Той отстранява всички обекти и движимости, които му пречат да ви вижда
Когато поддържаме връзка с човек, който харесваме, се опитваме да премахнем всички физически бариери сред нас. В този случай под бариери се схващат разнообразни предмети като чаши, чинии, чанти, възглавници и така нататък Например, в случай че някой сложи чашата си сред себе си и вас, евентуално не изпитва никакви сантиментални усеща към вас. Или, в случай че жена държи чантата си пред себе си, когато приказва с мъж, тя най-вероятно не желае интимна непосредственост с него.

2. Приближава се прекомерно покрай вас
Подсъзнателно хората се стремят да се приближат оптимално по-близо физически до обекта на своя интерес. Много публикуван жест е, когато той седи против вас, да привежда главата си напред. Тази поза демонстрира интерес и самопризнание. Означава също по този начин, че индивидът отсреща ви ви счита за симпатична, привлекателна и забавна. Обратно, тези, които изпитват злост или равнодушие към някого, съблюдават избрана отдалеченост от него. Този модел на държание е обвързван с желанието да защитим персоналната си територия от „ хищници “, спазвайки на разстояние от някого персоналното си пространство.

3. Стъпалата му сочат към вас
Един от сигурните признаци, че някой ви харесва, що се отнася до езика на тялото, е посоката, към която сочат стъпалата му. Ако човек приказва с различен, само че краката му сочат към вас, той подсъзнателно желае да притегли вниманието ви към себе си.

4. Повдигнатите вежди не постоянно значат изненада
Когато поздравите човек, който ви харесва, веждите ви несъзнателно се повдигат. Колкото повече някоя ви харесва, толкоз по-видимо неговите вежди се повдигат.

5. Държи стойката си изправена
Когато мъжете приказват с жена, която харесват, те са склонни подсъзнателно да поддържат гърба си изправен. Склонни са даже от време на време да наклонят леко гърба си в посока на дамата. По този метод човек показва всичките си мощни черти и става малко по-висок.

6. Когато ходите с някого, обърнете внимание на ситуацията на този човек до вас
Ако човек върви пред вас, от психическа позиция това значи, че се грижи за себе си и не е доста заинтригуван от вас. Ако е малко зад вас, може да ви харесва. Ако обаче върви паралелно до вас и поддържа същото движение, това е сигурен знак, че не е апатичен към вас. Джулиана Гани чества гола в тузарско джакузи Ох! Ето на коя възраст дамите са най-палави Влюбих се в мъжа на най-хубавата ми другарка и не скърбя

7. Обърнете внимание какъв брой постоянно мига
Когато човек не харесва събеседника си, ще притвори очите си подсъзнателно, ще мига по-често и ще гледа надолу. Клепачите работят като тип преграда, която оказва помощ да блокираме индивида против себе си ако не ни подхожда неговата компания. Ако обаче мъжът отсреща ви има усеща към вас, той ще ви гледа концентрирано в очите и ще мига доста по-рядко.

8. Позицията на ръцете също може да го издаде
Един от методите да разберете, че той ви харесва, е разположението на ръцете му. Ако те са скръстени пред тялото му, значи, че се пробва да резервира известна отдалеченост от вас. Обратно – в случай че ръцете му са свободно отпуснати, това може да значи единствено едно - той несъзнателно се пробва да покаже, че е отворен към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР