„За да работи каквото и да е правителство, трябва да

...
„За да работи каквото и да е правителство, трябва да
Коментари Харесай

Александър Николов: Не са ми предлагали да бъда част от кабинета „Василев“

„ За да работи каквото и да е държавно управление, би трябвало да има естествена връзка вътре в самата му конструкция, тъй че да може да се реализират поставените цели. Аз нямам проблем с диалозите и с това, което се цели да се реализира. В последна сметка енергетиката е доста оттатък политическия интерес. Този бранш въздейства на всеки един българин “, съобщи той.

„ Изискват се оптимални старания от България, с цел да може да се посрещнат най-малко характерните потребности и зимния интервал да мине умерено “, разяснява още Николов след закритото съвещание на Народното събрание за доставките на газ.

„ Хората следва да са спокойни, защото в последна сметка от инфраструктурно състояние България стои сносно, т.е. има задоволително стандартни решения. Производството на електрическа енергия в България не зависи от природен газ, това значително е също добра вест. Дори и да има усложнение с доставките, дава опция за различни горива “, добави той.

„ В момента се създава и добавя съответен проект. Миксът на цяла Европа зависи извънредно доста от „ Газпром Експорт “, а характерното държание на този снабдител демонстрира ясно, задачите са геополитически, в сравнение с търговски “, уточни още Александър Николов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР