За да преодолеят раздяла, хората са способни да направят много

...
За да преодолеят раздяла, хората са способни да направят много
Коментари Харесай

4 зодии, на които им трябват години да преодолеят раздяла

За да преодолеят разлъка, хората са способни да създадат доста неща. Ако ценят връзката си, те сигурно желаят да задържат индивида до себе. Ако това обаче не се случи, раздялата евентуално е неизбежна. Една разлъка може да бъде доста мъчителна и метода, по който всеки човек я преодолява, може да покаже какъв брой подготвен е той за тежките тествания на живота.

Всеки претърпява по друг метод разпадането на една връзка. След разлъка хората постоянно се усещат депресирани, ядосани или разочаровани. От невярност до прочувствен багаж или персонална рецесия, има многочислени аргументи за преустановяване на връзките. Често нещата не се приключват взаимно и е допустимо решението да е единствено на единия човек, който да остави другия с разрушено сърце.

За да излязат от мъчителната обстановка, хората могат да вършат доста неща. Те търсят занимания, излизат с другари, даже намират нова половинка единствено и единствено да не мислят за досегашния си сътрудник. Но вътрешно те имат потребност от повече време, с цел да преодолеят раздялата. Може и да не го осъзнавате, само че вашият зодиакален знак може да окаже въздействие върху това какъв брой време ви е належащо, с цел да забравите какво се е случило.

Ето и кои са четирите зодии, на които от време на време им трябват години, с цел да преодолеят разлъка.

Водолей

В съзнанието на въздушния знак Водолей те са отдадени на своя обичан. Затова на този знак му е мъчно да премине през разрушеното сърце, когато го изоставят. Поради сензитивната си природа, той се привързва извънредно доста към индивида, който ухажва.

Когато пристигна време за разлъка, някои Водолеи не могат да го създадат дискретно и нормално вършат обществени подиуми. Просто доста им е мъчно да преодолеят раздялата. Може да изпаднат в меланхолия, да има кавги сред досегашните сътрудници. Това мъчно може да бъде избегнато. Да преодолеят раздялата е сложен развой за тях, само че положителната вест е, че един път създадат ли го, към този момент няма връщане.

 водолей - да преодолеят разлъка

Телец

Телецът е имобилен знак и не обича прехода от това да бъде част от двойка към самотата. Затова тези хора постоянно остават във връзките си прекомерно дълго време и ще се борят до последно, с цел да поддържат романтиката. На тях им е належащо доста дълго време, с цел да не помнят някогашния си сътрудник, и още повече време, с цел да преодолеят разлъка и да продължат напред.

Когато се стигне до завършек на връзката, те остават душевен в нея дълго време. Може да не престават да пазят фотоси с досегашната си половинка, да не трансформират фамилния статус в обществените мрежи на „ самостоятелен “, тъй като се надяват на знамение и още веднъж да се съберат. За да преодолеят разлъка, тези хора се нуждаят от малко помощ и доста време.

 телец - да преодолеят разлъка

Лъв

За този огнен знак влюбването е в центъра на съществуването им през цялото време. Затова Лъвът посвещава цялото си сърце и душа на връзката си. За него може да е належащо повече от малко време за уединение и самоанализ заради склонността му да се вживява в връзките си. Когато някой скъса с тях, те не могат елементарно да стартират нова връзка, защото се нуждаят от доста дни на усамотение, с цел да продължат напред.

След раздялата те не желаят да виждат никого. Най-доброто лекарство за тях е да останат сами за прочут интервал. Така те ще се върнат като нови и даже ще дават препоръки на свои другари по какъв начин да преодолеят раздялата.

 лъв - да преодолеят разлъка

Овен

Когато един Овен в действителност се посвети на любовта си, връзката заживява собствен личен живот. Овните могат да таят мъка дълго време, в случай че се усещат излъгани. За да продължат напред по здравословен метод, Овните би трябвало да изразят разочарованието си пред благонадежден поддръжник. В противоположен случай обидата им ще се трансформира в отрицателна и ще се задържи в продължение на години дружно. Могат да преодолеят раздялата с доста диалози с другари и прекарано ползотворно време.

 овен - да преодолеят разлъка

Когато пристигна време за разлъка във всяка връзка, тези знаци може да открият, че им е в действителност мъчно да се откажат. Обикновено те скърбят за загубата на любовта си в продължение на години, което ги прави прочувствено недостъпни за нов романс. Те обаче би трябвало да осъзнаят, че с това вредят единствено на себе си и се затварят за всички хубави благоприятни условия, които им предлага животът. Затова е доста значимо да са заобиколени от верните хора, които да им оказват помощ да преодолеят разлъка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР