„За да постигнем успех, всички трябва да вървим заедно. Важно

...
„За да постигнем успех, всички трябва да вървим заедно. Важно
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Важно е не просто да победим, а да го направим заедно като партия

„ За да реализираме триумф, всички би трябвало да вървим дружно. Важно е не просто да победим ГЕРБ, а да го създадем единни като партия. Промяната не може да е акция за пред медиите, а развой, който да обезпечи резистентност “. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, който бе посетител на конференцията на столичната партийна организация „ Възраждане “.

По думите му софийската организация е от първостепенно значение освен поради огромния брой гласоподаватели в столицата, само че и поради съсредоточаването на интелектуален и експертен капацитет в нея. „ Не бива да забравяме ролята на лявото – да бъде прогресивно, да бъде визионерско “, сподели още Добрев. Той поздрави социалистите за препоръчаните в София ограничения, поради рецесията с вируса и най-много за това, че общинските съветници от левицата са съумели да наложат приемането им. „ За страдание на национално равнище не успяхме да убедим обществото, че ограниченията ни заслужават поддръжка “, добави зам.-председателят на Българска социалистическа партия и уточни като образец върнатото от президента предложение на левицата за спекулата.

Според него през днешния ден сме изправени пред тестването на рецесията, само че то е и късмет да създадем нова България, която да увеличи качеството на живот. „ Само развита стопанска система, сигурна и чиста среда за живот могат да накара децата ни да останат тук. Всичко това може да се случи с народен проект България 2030, който да има необятна социална поддръжка и да се следва от всяко държавно управление “, съобщи Добрев. По думите му това няма по какъв начин да стане, в случай че част от партийното управлението се занимава с кална акция и стартиране на записи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР