За да печелиш турнири, трябва да минаваш и през такива

...
За да печелиш турнири, трябва да минаваш и през такива
Коментари Харесай

Григор Димитров: Трябва да побеждаваш тенисисти като Новак за да печелиш турнири



" За да печелиш шампионати, би трябвало да минаваш и през такива срещи. Без значение в каква фаза на надпреварата, рано или късно, би трябвало да побеждаваш тенисисти като Новак. Той направи доста мощен мач през днешния ден. Гледах го малко... Но аз съм тук, с цел да се боря. Ще се опитам да се показва по-добре, да намеря по-силната си игра. Това е ", това съобщи Григор Димитров преди мача му от втория кръг на тенис шампионата на трева „ Куинс “ в Лондон против Новак Джокович. Сърбинът продължава напред след победа над квалификанта Джон Милман (Австралия) с 6:2, 6:1.

Първата ни ракета стигна до среща против някогашния номер 1 в международната класация откакто надигра Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина) с 6:3, 6:7, 6:3.

" Това беше един от тези мачове, в които единственото, от което можеш да бъдеш удовлетворен, е успеха. Със сигурност трябваше да направя някои неща много по-добре, само че това беше първият ми мач на трева, имаше известни съмнения. Хубавото беше, че сервирах солидно и направих положителни ретури, когато трябваше. Това са положителни знаци за мен. Искам да извлека позитивното и да продължа напред ", добави Димитров, който е победител в шампионата през 2014 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР