За да отслабнете, трябва да създадете калориен дефицит 1. Намалете

...
За да отслабнете, трябва да създадете калориен дефицит 1. Намалете
Коментари Харесай

10 съвета за отслабване, с които наистина ще свалите килограми

За да отслабнете, би трябвало да създадете калориен недостиг
1. Намалете захарта, в случай че не можете да се откажете от нея - що се отнася до захарта, е доста значимо да знаете по кое време да спрете. Първо и най-важно, би трябвало да осъзнаете, че 90% от храната ви съдържа захар и това малко страшилище обилно способства за наднорменото тегло.
 Как отслабването може да провали връзката ви Как отслабването може да провали връзката ви
Когато вашият сътрудник прави опити да смъкна килограми, напълно разумно се появяват и проблеми. Въпреки че е хубаво, когато някой желае да...
2. Използвайте суроватъчен протеин - суроватъчният протеин е доста засищаща храна, с която дълго време няма да изпитвате апетит. Това оказва помощ да се избегнат нездравословни закуски и оказва помощ за понижаване на телесните мазнини. Наблюденията демонстрират, че хората, които постоянно използват суроватъчен протеин, употребяват по-малко калории като цяло.
3. Бъдете дейни през целия ден - изнесете боклука, отидете в магазина, гответе, разхождайте кучето, спортувайте по-често! Направи живота по-активен и това е главното предписание за намаляване.
4. Упражненията са незаменими - в случай че има нещо, което губим ден след ден в паниката на живота и неналичието на време - това е физическо упражнение. Добре, мнозина са в фамозния „ бързане “ по през целия ден, само че това не е планувано упражнение, нито е освободено от душевен, психически и добре насочен стрес. По този метод физическите извършения, които се извършват за избран интервал от време, на подобаващи места и в облекло, с програмирана дълготрайност и активност, ще бъдат ефикасни единствено.
5. Спрете  алкохола - в случай че има едно хранително вещество, към което сме скептични във връзка с каквато и да е тип диета, това е алкохолът. Спирането на алкохола ще ни доблиги до по този начин предстоящото намаляване.
 Ако пиете водата от варенето на този зарзават, ще стопите мазнините за дни Ако пиете водата от варенето на този зарзават, ще стопите мазнините за дни
Почти всеки втори човек се бори с непотребни килограми. Понякога колкото и добре да изглеждаме, ни се желае да се отървем от подкожните маз...
6. Яжте здравословни храни - един от най-големите проблеми с диетите е, че те рядко работят в дълготраен проект. В противоположен случай, диетите са склонни да наддават на повече тегло с течение на времето, а изследванията демонстрират, че диетата е постоянно срещана причина за бъдещо наддаване на тегло. Вместо да вършиме диети, стремете се да бъдете по-здрави, по-щастливи и по-стройни. Съсредоточете се върху това да давате на тялото нужните хранителни субстанции, а не да го лишавате. Загубата на тегло би трябвало да се случи естествено.
7. Не яжте на бюрото си на работа. Проучвания настояват, че седейки пред екран или ефирен екран, хората хапват по 250 калории повече.
8.Вземете калциеви таблетки. Този микроелемент подкрепя разграждането на мазнините и прави този развой с 2,6% по-ефективен.
9.Слушайте ритмична музика, до момента в който вършиме фитнес или даже ходите пешком - това е мотивация за физическа интензивност и това оказва помощ да упражнявате по-дълго.
 5 правила за намаляване, които не би трябвало да спазвате 5 правила за намаляване, които не би трябвало да спазвате
Начинът на намаляване при всеки човек се разграничава. Триковете, които са работили за един, може да не са подобаващи за други. Дори и роба...
10.Не изключвайте постното и алено месо от вашата диета. Протеиновите храни оказват помощ за построяването на мускулатура, а това изгаря повече калории, в сравнение с мазнините, даже неподвижен.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР