За да отслабнете, трябва да избирате здравословни храни като бадеми

...
За да отслабнете, трябва да избирате здравословни храни като бадеми
Коментари Харесай

Диетолог: Хапвайте бадеми и семена от чиа за отслабване

За да отслабнете, би трябвало да избирате здравословни храни като бадеми и пудинг от семена от чиа, предлага диетологът Дивя Гопал. В „ Health Shots ” тя изброява девет богати на протеини храни, които няма да навредят на фигурата ви.
„ За да утолят глада си, хората постоянно избират леснодостъпни артикули. Те нормално съдържат доста захар и рафинирани въглехидрати, които пречат на процеса на намаляване ”, изясни специалистът и предложи различни разновидности. На първо място тя загатва киселото мляко, което е богато на калций и протеини и е отлично средство за утоляване на глада.
Диетологът предлага да хапвате зеленчуци, защото те съдържат фибри, които усъвършенстват храносмилането и удължават чувството за задоволеност. Тя също по този начин поучава да опитате да ядете сандвич с фъстъчено масло сред главните хранения. Варени яйца, богати на микроелементи бадеми, плодове, извара и бобови култури също са в листата с целесъобразните хранения на Гопал.
Накрая специалистът поучава да добавите към диетата пудинг от семена от чиа. " Семената от чиа съдържат голям брой хранителни субстанции: протеини, калций, антиоксиданти, фибри, фосфор и манган. Така че те могат да ви оказват помощ, в случай че се пробвате да отслабнете ", изяснява Гопал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР