За да отпразнуваме заедно със своите клиенти осмата година от

...
За да отпразнуваме заедно със своите клиенти осмата година от
Коментари Харесай

Големи отстъпки по кредитите на вноски по случай 8-мата годишнина на Мини Заем

За да отпразнуваме дружно със своите клиенти осмата година от основаването на небанкова финансова организация MiniZaem.bg, ние взехме решение следното…
От 20.02. 2019 година всеки наш клиент, който кандидатства за бърз заем с интервал на погашение от 7 до 18 вноски може да се възползва от понижение на лихвите по заема.
MiniZaem.bg е финансова организация, която се стреми да дава на своите клиенти все по-изгодни и гъвкави условия при усвояването на кредитните артикули, които предлагаме. Само за шест месеца успяхме на два пъти да понижим разноските по заемите, които предоставяме… И не считаме да стопираме до тук!
За нас е значимо да можем да отговорим на потребностите на своите кредитоискатели и това е един от главните претекстове, който ни движи да се стремим да сме една от водещите кредитни компании, които оферират допустимо най-гъвкавите и преференциални условия по кредитните артикули, които предлагаме.
За нас е голяма чест, че съгласно кредитния калкулатор Izbiram.bg, който от години съпоставя разноските по кредитните артикули на най-големите и известни в страната кредитни компании, Мини Заем е компанията, която предлага най-хубави условия за изтеглени бързи заеми с до 9, 10, 11 и 12 вноски. Нашата кредитна компания е и измежду първите три небанкови финансови организации, които оферират най-изгодни условия за усвоени заеми с от 2 до 8 месечни вноски.
Като прибавим и програмата ни за лоялни консуматори и опцията за предварително погасяване без такси и с точно пресмятане на разноските по заема с акуратност до деня на падежа, резервираме позицията си на компания с най-изгодни и гъвкави условия.
От MiniZaem.bg ще продължаваме да работим в посока възстановяване на изискванията по заемите, които предоставяме и да радваме своите клиенти с още по-добри и гъвкави условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР