За да отпразнува подобаващо своята 40-годишнина, тунинг компанията Wolf Racing анонсира специална

...
За да отпразнува подобаващо своята
40-годишнина, тунинг компанията Wolf Racing
анонсира специална
Коментари Харесай

Wolf Racing напомпа Mustang до 735 конски сили

За да отпразнува уместно своята 40-годишнина, тунинг компанията Wolf Racing анонсира специфична стратегия за доработка на настоящото потомство на Ford Mustang GT, което дава обещание да предложи на потребителите ново измерение по отношение на динамичността на пътя.

Компанията към този момент приема поръчки за закупуването на извънредната си лимитирана One of 7 серия, в която ще бъдат включени единствено седем автомобила- четири червени и три черни, всеки един от които на цена от 94 440 евро.

В оборудването на всеки един от седемте автомобила са включени модифициран интериор с нов състезателен волан и спортни седалки, спомагателни лога на Wolf, нова подова настилка и други.

Основният акцент при доработените от тунинг компанията представители на Mustang обаче попада върху петлитровия V8 двигател, оптималната мощ на който е увеличена от 460 конски сили до 735 конски сили, а оптималният въртящ миг от 529 Нм на 880 Нм.

В резултат на измененията до задвижването и обновеното и усъвършенствано окачване, автомобилите предлага опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР