За да отпразнува Деня на Земята 2021 г., Apple TV

...
За да отпразнува Деня на Земята 2021 г., Apple TV
Коментари Харесай

Документален филм за дивата природа на Apple TV Plus ще стане достъпен през април

За да отпразнува Деня на Земята 2021 година, Apple TV Plus възнамерява да излъчи нов документален филм за дивата природа за устойчивостта на природата по време на пандемията. Озаглавен „ Годината, когато Земята се промени “, документалният филм е разказан от Дейвид Атънбъроу. Новото заглавие би трябвало да излезе в стрийминг платформата на компанията на 16 април в над 100 страни.

„През тази най-трудна година доста хора преоцениха полезността и хубостта на света на дивата природа и откриха разтуха в него“, съобщи Атънбъроу в известие в понеделник. „Но локдауна сътвори и неповторим опит, който хвърли светлина върху въздействието, което имаме върху естествения свят и дивата природа. Историите за въздействието върху дивата природа демонстрираха, че правенето на даже дребни промени в това, което вършим, може да направи огромна разлика.“

„ Годината, когато Земята се промени “, ще включва фрагменти от цялостен ​​свят, които акцентират по какъв начин се усъвършенстваха връзките сред хората и дивата природа през 2020 година Когато по-голямата част от света влезе в локдаун и световни карантини, птиците пееха в пусти градове, китовете започнаха да поддържат връзка по нови способи и капибарите направиха специфични визити до южноамериканските покрайнини.

Apple TV Plus се предлага в приложението Apple TV и коства 5 $ на месец след седемдневната безвъзмездна пробна версия. Освен това, в случай че неотдавна сте закупили ново устройство на Apple, можете да се абонирате за гратис за една година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР