За да откраднат нещо от джоба ви, крадците си служат

...
За да откраднат нещо от джоба ви, крадците си служат
Коментари Харесай

7 трика, които използват крадците

За да откраднат нещо от джоба ви, крадците си служат единствено с 2 пръста. Това е напълно елементарен трик, а вие даже няма да забележите – изключително на място, където има доста хора.

Следните тактики, които употребяват крадците, е потребно да знаете, с цел да бъдете нащрек и да спасите движимостите си!

1. Трик „ Подръж бебето! “

Ако чужд ви помоли да подържите бебето му, имайте едно мислено. Твърде евентуално е това да е трик, с цел да открадне нещо ваше. След като ви подаде бебето, може да направи по този начин, че да наподобява като че ли бебето пада. Докато се мъчите да помогнете, крадецът отмъква с лекост неща от джоба или чантата ви.

2. Трик „ В метрото “

Тази обстановка може да възникне единствено на препълнено от хора място. А какво по-подходящо от градския превоз или метрото! Крадците са в положение да вземат нещо от джоба ви, без въобще да се усетите. Използват два пръста във формата на V, които се пъхват изобретателно и изкусно в джоба ви. След това е блъскат в индивида, който обират, с коляно или дупе, с цел да измъкнат хванатото. Вероятността да се усетите какво става е оскъдна.

3. Трик „ Лист хартия “

Това се случва много постоянно, този трик е остарял колкото света. Представете си, че седите в кафене. Телефонът ви е на масата пред вас. Непознат се доближава и ви подава или оставя на масата лист хартия, на който написа, че е в неравностойно състояние да вземем за пример и му трябват пари. Докато взима назад листа си, е доста евентуално дружно с него да си вземе и телефона ви.

4. Трик „ Супермаркет “

Непознат се доближава до вас в супермаркета, с цел да ви помоли да му помогнете да откри избран артикул. Докато жертвата (вие) му оказва помощ, чантата му, портмонето или якето е в пазарската количка. През това време съизвършител отмъква количката.

5. Трик „ Счупена камера “

Популярна тактика на крадеца е да ви помоли да го снимате. Докато го снимате, осъзнавате, че камерата на телефона е счупена и го връщате. И тъкмо в този миг казусът стартира. Собственикът на устройството се разгневява и стартира да ви упреква. Стига се до такава степен, че упорства да му платите вредите, тъй като твърди, че вие сте счупили камерата.

6. Трик „ Селфи “

Да си екскурзиант е занимателно, само че постоянно туристите стават жертва на джебчийство или други измами. Например можете да се озовете заобиколени от група, която си прави селфи. Доста съмнително, нали? В паниката е доста елементарно някой да открадне нещо от джоба или чантата ви, без да забележите.

7. Трикът „ Крадецът вика: Дръжте крадеца! “

Още една обстановка, която е известна тук-там с доста хора. Някой стартира да вика: „ Крадец! “ В този момент стартирате да проверявате джобовете и чантата си. Така същинският апаш схваща къде държите портфейла си да вземем за пример или телефона. Вероятно ще установите, че всичко си е на мястото, само че не за дълго.

Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР