За да отговори на променените нужди на бизнеса и частните

...
За да отговори на променените нужди на бизнеса и частните
Коментари Харесай

SPARK пуска дългосрочни наеми на електромобили за кризата

За да отговори на променените потребности на бизнеса и частните консуматори, компанията за споделена подвижност SPARK стартира да предлага седмични и месечни пакети за наем на електрически коли с обезпечена предварителна стерилизация.

Извънредното състояние и ограниченията за битка с Covid-19 основават съществени провокации пред подвижността и безвредното напредване в градска среда. Те постановат също фирмите да приспособяват продуктите и услугите, които оферират.

Предоставянето на услуги в областта на публичния превоз носи осезателен риск при съществуването на повече от един човек в транспортното средство и общо признатата позиция е, че сходни практики следва да бъдат избягвани за неустановен интервал от време.

SPARK регистрира сериозността на обстановката и предлага спомагателни пакети за дългосточен наем за корпоративни и самостоятелни клиенти. Гарантирано е предаването на напълно измит и дезинфекциран автомобил на клиентите. Дългосрочните пакети се оферират на мощно занижени закрепени цени, включващи гратис зареждане в мрежата на Eldrive, и са без спомагателни разноски и депозити. При наемането на автомобила няма нужда от физически контакт със чиновници на SPARK.

 SPARK пуска дълготрайни наеми на електрически автомобили за рецесията

От специфичните пакети могат да се възползват както физически лица, по този начин и компании, които търсят безвредна и финансово налична опция на публичния превоз за своите чиновници, даже и в извънработно време. По този метод те могат да покачат сигурността против разпространяването на болест както за съответния чиновник, по този начин и за всички останали, с които той е в контакт.

SPARK схваща мощния напън, на който е подложен бизнеса и нуждата за безвредна подвижност в по този начин основаната обстановка. Пакетите за дълготраен наем са уместно решение за компании в областта на доставките - храни, консумативи и медицински такъми, а също и за всички други компании, които биха желали да дават безвреден транспорт на своите чиновници до работното им място и при осъществяване на служебните им отговорности.

За повече информация и за цените на другите модели вижте на https://spark.bg/packages/.

Ако желаете да закупите пакет за дълготраен наем, можете да се обадите на +359 897 32 10 81 или +359 899 200 991, както и да пишете на [email protected].
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР