За да отговори на променените нужди на бизнеса и частните

...
За да отговори на променените нужди на бизнеса и частните
Коментари Харесай

SPARK пуска дългосрочни наеми на електромобили за кризата

За да отговори на променените потребности на бизнеса и частните консуматори, компанията за споделена подвижност SPARK стартира да предлага седмични и месечни пакети за наем на електрически коли с обезпечена предварителна стерилизация.

Извънредното състояние и ограниченията за битка с Covid-19 основават съществени провокации пред подвижността и безвредното напредване в градска среда. Те постановат също фирмите да приспособяват продуктите и услугите, които оферират.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Предоставянето на услуги в областта на публичния превоз носи осезателен риск при съществуването на повече от един човек в транспортното средство и общо признатата позиция е, че сходни практики следва да бъдат избягвани за неустановен интервал от време.

SPARK регистрира сериозността на обстановката и предлага спомагателни пакети за дългосточен наем за корпоративни и самостоятелни клиенти. Гарантирано е предаването на напълно измит и дезинфекциран автомобил на клиентите. Дългосрочните пакети се оферират на мощно занижени закрепени цени, включващи гратис зареждане в мрежата на Eldrive, и са без спомагателни разноски и депозити. При наемането на автомобила няма нужда от физически контакт със чиновници на SPARK.

От специфичните пакети могат да се възползват както физически лица, по този начин и компании, които търсят безвредна и финансово налична опция на публичния превоз за своите чиновници, даже и в извънработно време. По този метод те могат да покачат сигурността против разпространяването на болест както за съответния чиновник, по този начин и за всички останали, с които той е в контакт.

SPARK схваща мощния напън, на който е подложен бизнеса и нуждата за безвредна подвижност в по този начин основаната обстановка. Пакетите за дълготраен наем са уместно решение за компании в областта на доставките - храни, консумативи и медицински такъми, а също и за всички други компании, които биха желали да дават безвреден транспорт на своите чиновници до работното им място и при осъществяване на служебните им отговорности.

За повече информация и за цените на другите модели вижте на https://spark.bg/packages/.

Ако желаете да закупите пакет за дълготраен наем, можете да се обадите на +359 897 32 10 81 или +359 899 200 991, както и да пишете на [email protected].
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР