За да отговори на нуждите на обществото в условията на

...
За да отговори на нуждите на обществото в условията на
Коментари Харесай

БЧК открива национален чат за първа психологическа помощ

За да отговори на потребностите на обществото в изискванията на изключителното състояние в страната, подбудено от пандемията COVID-19 и нарасналото равнище на стрес, Българският Червен кръст започва нова услуга - народен онлайн чат, осведомят от БЧК. На уеб страницата на организацията - www.redcross.bg, близо 30 експерти по психосоциална поддръжка всеки ден от 10.00 ч. до 12.00 ч. и от 15.00 ч. до 17.00 ч., както и от 20.00 ч. до 22.00 ч., ще дават безвъзмездна и конфиденциална поддръжка на хората, които са у дома и изпитват усложнения при оправянето с актуалната конюнктура.

Всеки, който има потребност от поддръжка, може да написа в чата във всеки един миг, а екипът, предоставящ услугата, ще дава отговор в границите на посочените часове, написа Българска телеграфна агенция.

Професионалистите от БЧК ще дават и информация за дейностите на организацията, ориентирани към нуждаещите се жители по време на изключителното състояние, както и за ограниченията на държавното управление по отношение на ограничението на разпространяването на ковид.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР