За да отговори на нуждите на клиентите си и на

...
За да отговори на нуждите на клиентите си и на
Коментари Харесай

„България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети

За да отговори на потребностите на клиентите си и на динамичната конюнктура, „ България Еър “ удължи интервала за безвъзмездна смяна на самолетни билети. Всеки, който има планувано пътешестване до 30.09.20 година, има опция да направи една безвъзмездна смяна на датата си на пътешестване, на дестинацията си или на името на билета. Важно изискване, с цел да се възползва всеки пътник от предлагането, е да осведоми за решението си издателя на билета до 24 часа преди политане на полета .
По този метод, макар изменящата се обстановка, пасажерите на „ България Еър “ могат да възнамеряват своите пътувания без да се тормозят от възможни рестрикции, които дадена страна може да вкара. В случай, че пътуващият би желал да отсрочи пътуването си, то той може да промени датата на полета си без такса за смяна . Възможно е да има доплащане само, в случай че има разлика в цената за новоизбрания полет. Дава се да се промени и дестинацията, с доплащане на разликата в цените, или даже да се смени името и билетът да бъде преотстъпен против такса.
 Съединени американски щати спря най-известния си боен товарен аероплан от полети Съединени американски щати спря най-известния си боен товарен аероплан от полети
Повече от една четвърт самолетите " Херкулес " на Военновъздушни сили на Съединени американски щати са спрени от употреба, откакто бяха открити " нетипични " пукнатини по...
Авиокомпанията извършва полети по всичките си директни вътрешни и интернационалните линии, по които няма наложени рестрикции, като от началото на септември се предлага благоприятни условия за пътешестване сред София и Москва с комфортни връзки през Лондон.  Планирани са 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, по този начин и чекиран до 23 кг.
Припомняме, че към момента 2 от страните, които са без характерни условия и рестрикции за идващите от България, са Швейцария и Чехия. Те са и измежду желаните от пасажерите дестинации за септемврийските празници. Всички полети на „ България Еър “ се извършват съгласно най-високите хигиенични и организационни условия, след детайлна стерилизация. Въздушните HEPA филтри подсигуряват високото качество на въздуха по време на полет, който се и обновява през моторите на самолетите. За спомагателна сигурност и в полза на здравето на пасажерите, носенето на защитни маски от всички на борда на самолетите е наложително .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР