За да отговаряте на условията за схемата, трябва да сте

...
За да отговаряте на условията за схемата, трябва да сте
Коментари Харесай

Мартин Луис разкрива как да получите 50% добавени към спестяванията си с помощта на правителствена схема

За да отговаряте на изискванията за схемата, би трябвало да сте гражданин на Обединеното кралство, който получава повсеместен заем с приход от претовареност от минимум £722,45 или получавате работеща данъчен заем или имате право на работещ данъчен заем и приемане на данъчен заем за деца.

„ Ако познавате някого с Universal Credit, апелирам, споделете това с него. Това е ненадмината форма на икономисване, която може да добави съществени пари без риск “, написа господин Луис в X, прочут преди като Twitter.

Схемата разрешава на хората да икономисват до £50 на месец за две години, и по-късно получавате 50% бонус върху най-високата сума, която е била в акаунта през този интервал.

Г-н Луис изясни в предаването онлайн The Martin Lewis Money Show на ITVX: „ Влагате £50 на месец за година, имате £600. Имате призрачен сън - тъй като всичко е обвързвано с построяването на финансова резистентност и обезпечаването на спестявания на хората - хладилникът ви е строшен, имате потребност от него за децата си.

„ Похарчват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР