За да отдадат дължимото на дизайна и формите при създаването

...
За да отдадат дължимото на дизайна и формите при създаването
Коментари Харесай

LG SIGNATURE започна партньорство със студио Fuksas за IFA 2019

За да отдадат дължимото на дизайна и формите при основаването на продуктите, както и с цел да се означи еволюцията на LG SIGNATURE продуктите, LG и интернационалното архитектурно студио Fuksas стартират взаимно партньорство, с цел да показват Infinity на IFA идващия месец в Берлин. Инсталацията под името Infinity, на щанда на LG ще постави акцент върху LG SIGNATURE дизайнът на компанията, посредством специфичното изложбено пространство, което Fuksas основава, с цел да отрази опциите на премиум продуктите на LG.

Философията „ Изкуството въодушевява технологиите, а технологиите, допълват изкуството " в колаборацията ще съобщи на посетителите символичната връзка сред изкуство и технологии и по какъв начин тези две области са от дълго време взаимосвързани. Студио Fuksas, ръководено от Масимилиано и Дориана Фуксас е интернационална архитектурна компания с редица награди, чийто различим, съвременен жанр, може да бъде забелязан по целия свят в летища, културни центрове, църкви и интериорите на разнообразни здания. Най-известната им творба е Roma Convention Center and Hotel - структура от стъкло и стомана, където е ситуирана голямата транспарантна статуя the Cloud (Облакът), покрита с 15 000 кв. м. мембрана.



За изложбата на IFA Infinity, Fuksas показва претекст под формата на калейдоскопи го комбинира с грациозен и в това време елементарен шестоъгълник - постоянно срещана форма в работата му, с която показва изначалното качество и безкрайни благоприятни условия на LG SIGNATURE технологията и дизайн. Перфектната геометрия е мост свързващ калейдоскопичния претекст и LG SIGNATURE продуктите, като в допълнение се концентрира върху качеството и футуризмът, които марката съчетава.

„ За мен луксът е доброволно, минималистично пространство, където хората могат да дишат свободно, да почиват, да ядат и да обичат ", съобщи Масимилиано Фуксас. „ LG SIGNATURE съчетава всичко това, по тази причина съм извънредно благополучен от партньорството ни с LG на тазгодишната IFA, добави още той. „ LG SIGNATURE е връзката сред изкуството и технологията, които основават най-чистата форма на разкош и премиум качество за дома ", показа Фуксас.

„ Щастливи сме, че представяме тази неповторима колаборация, която пресъздава есенцията на LG SIGNATURE през погледа на едно от най-големите имена в архитектурното изкуство, съобщи Брайън На, вицепрезидент и началник на LG Европа. „ Infinity подчертава на безкомпромисната хармония и авангардна технология на продуктите ни по метод, който считам, че ще допре посетителите на IFA ", добави още той.

От 6 до 11 септември, посетителите на щанда на LG в Messe в Берлин, зала 18 ще могат да изпитат със личните си сетива, инсталацията Infinity, представяща цялостната гама от LG SIGNATURE артикули - от OLED TV и OLED TV W, ледник и ледник с низък фризер, подложка за вино, TWINWash Pair, климатик и LG Air Purifier.
Следете всичко, към LG на IFA 2019 и в обществените мрежи с хаштаг #LGIFA2019.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР