За да отбележи стартирането на Volvo Ocean Race 2017/18, както и

...
За да отбележи стартирането на Volvo Ocean Race
2017/18, както и
Коментари Харесай

Volvo представи специалната серия V90 Cross Country Volvo Ocean Race

За да означи стартирането на Volvo Ocean Race 2017/18, както и да подкрепи битката срещу безразборното изхвърляне на пластмасови отпадъци в океани водни басейни, Volvo разработи специфичната тематична серия V90 Cross Country Volvo Ocean Race.

С покупката си на представител на серията V90 Cross Country Volvo Ocean Race, всеки потребител ще способства за подпомагането на научната стратегия на Volvo Ocean Race, откакто от Volvo оповестиха, че компанията ще подари по 100 евро на всеки един от първите 3000 осъществени единици от серията.

През тази година, научната програма програма на Volvo Ocean Race ще оборудва яхтите със специфичен набор датчици, които ще събират непрестанно данни за водата, през която минават съдовете, като по този метод ще можем да разчитаме на по-точни прогнози и климатични модели в глобален мащаб.

Тематично на концепцията, V90 Cross Country Volvo Ocean Race се отличава с голям брой нови стилистични елементи и влагания на елементи направени от рециклирани материали, в това число от скъсани риболовен мрежи, изхвърлени от моретата и океаните.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР