За да отбележи повече от 60 години присъствие на модела си

...
За да отбележи повече от 60 години
присъствие на модела си
Коментари Харесай

Toyota анонсира Land Cruiser Heritage Edition за САЩ

За да означи повече от 60 години присъствие на модела си на американския пазар, локалното поделение на Toyota обяви, че по време на салона в Чикаго ще се състои международната премиера на специална серия Land Cruiser Heritage Edition.

За момента от Toyota не разясняват цената на Land Cruiser Heritage Edition 2020, само че споделят, че за закупуване ще бъдат налични единствено 1200 екземпляра на лимитираната серия, всеки един от които ще се отличава със специални тематични екстериорни и интериорни приложения, увеличено оборудване, специфични джанти и други.

Land Cruiser Heritage Edition 2020 ще се предлага в два основни екстериорни цвята- Midnight Black Metallic и Blizzard Pearl, всеки един от които ще бъде акцентиран благодарение на неповторими черна челна решетка, ретро обозначителни емблеми и изпълнени в бронзов цвят 18-цолови джанти на BBS. Интериорът на всъдехода пък е изпълнен с черна кожена тапицерия, бронзови детайли по кормилото, панелите на вратите, централната конзола и седалките.

Всеки един от представителите на специалната серия Land Cruiser Heritage Edition 2020 ще бъде оборудван с 5.7-литров, DOHC, V-образен, осемцилиндров мотор с 381 конски сили, осемстепенна автоматизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела.

В оборудването на колите ще бъдат включени също по този начин вентилирани предни седалки, затопляне на кормилото, панорамен таван, четиризонален климатик, система за безключов достъп до интериора и стартиране на мотора с бутон, инфо-комуникационна и мултимедийна система JBL с 14 колони и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР