За да отбележи 35 години от появата на един от най-емблематичните

...
За да отбележи 35 години от появата на
един от най-емблематичните
Коментари Харесай

BMW отбелязва 35 години M5 с лимитирана серия

За да означи 35 години от появяването на един от най-емблематичните си спортни автомобили, BMW анонсира лимитираната серия M5 Edition 35 Years.

В специфичната серия BMW M5 Edition 35 Years са включени единствено 350 автомобила, всеки един от притежателите на които ще може да се наслади на върховото му пътно държание, гарантирано вследствие на работата на най-мощния мотор в цялата история на модификацията.

Серията M5 Edition 35 Years, която ще бъде налична за закупуване от юли тази година, е разработена въз основата на топ изпълнението M5 Competition, което е оборудвано с V8 M TwinPower Turbo мотор с внушителните 625 конски сили оптималната мощ и 750 Нм максимален въртящ миг. Автомобилът разполага също по този начин със специално оптимизирано адаптивно окачване, интелигентна система за задвижване на четирите колела M xDrive и Active M диференциал.

С внушителните си измерения, BMW M5 Edition 35 Years е в съсотяние да предложи ускорение от 0 до 100 км/ч за умопомрачителните 3.3 секунди, а границата от 200 км/ч се достига само за 10.8 секунди.

Всеки един от представителите на M5 Edition 35 Years се отличава със особено Frozen Dark Grey цветово осъществяване на екстерира, уникални 20-цолови джанти с Y-образни спици, черни спирачни апарати с карбон-керамични дискове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР