За да осигурим работата на лекарите, медицинските сестри и санитарите

...
За да осигурим работата на лекарите, медицинските сестри и санитарите
Коментари Харесай

Фандъкова: Осигуряваме две детски градини за децата на лекарите, сестрите и санитарите на първа линия

За да осигурим работата на лекарите, медицинските сестри и санитарите от COVID-отделенията в софийските лечебни заведения, отваряме две дежурни детски градини, които да се грижат за децата им. Предложих тази опция на шефовете на лечебните заведения, които разговаряха с екипите си в COVID-отделенията, заяви във Фейсбук столичният кмет.
Над 80 са децата на медиците, за които досега събрахме информация, и ще осигурим грижа денем, до момента в който техните родители се грижат за болните от ковид, осведоми Фандъкова и благодари на шефовете на 124-а и 117-а детска градина и на техните екипи, които са се съгласили да отворят и да работят с децата на медиците. Заедно с тях до края на седмицата ще се направи нужната организация за приема на децата, заяви още Фандъкова, представена от БГНЕС.
 Фандъкова: Не се ли съблюдават условията за коледните базари - затваряме Фандъкова: Не се ли съблюдават условията за коледните базари - затваряме
Ако ограниченията сега се съблюдават, няма да има потребност от ново стягане, само че това зависи от нас - да носим маските, да съблюдаваме отдалеченост,...
124 детска градина се намира наоколо до Александровска болница, ВМА и Пирогов, а 117 детска градина в „ Младост “ е до Окръжна болница „ Света Анна “ и „ Софиямед “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР