За да нямат засечки в леглото, мъжете трябва да избягват

...
За да нямат засечки в леглото, мъжете трябва да избягват
Коментари Харесай

6 храни-убийци на желанието за секс у мъжете

За да нямат засечки в леглото, мъжете би трябвало да заобикалят следните храни и питиета:

1. Млечни артикули

Някои хора имат нетърпимост към лактоза, само че не знаят за това. Съответно не престават да ядат млечни артикули и по този начин желанието им за секс понижава. Ограничаването на млечните артикули може да помогне за попречване на подуването, тежестта в стомаха и неприятните газове, поради които представителите на мощния пол заобикалят да интимничат с половинката.

2. Алкохол

Лоши вести, момчета, прекаляването с алкохола освен ще ви донесе непотребни килограми, само че и ще ви попречи на половия живот. Един от проблемите, които се срещат при мъже, които пият постоянно, е еректилна дисфункция. Затова лекарите поучават да се пият от две до три алкохолни питиета вечер и седмично те да не надвишават седем.



Източник: IStockphoto

3. Пуканки и храна за микровълнова

Те може да наподобяват доста вкусни и да се подготвят бързо, само че също се отразяват отрицателно на половите преживявания на мъжете. Някои пуканки са цялостни с трансмазнини и други нездравословни субстанции, които нарушават работата на ендокринната система. Проучвания демонстрират, че перфлуороктановата киселина в пуканките и други „ бързи храни “ саботират секса.

4. Ягоди

В доста плодове има прекалено много пестициди. По последни данни, в ягодите количеството им е най-голямо. Натрупването на тези отрови в тялото също пречи на представянето на мъжете в леглото, намалявайки тестостерона и естрогена в организма.

5. Мента

Консумирането на мента може да успокои стомаха и да облекчи киселините, да помогне при кашлица и неприятен мирис, само че и да понижи либидото на мъжете. Ментолът намалява тестостерона, ето за какво не се предлага на представителите на мощния пол.

6. Ленено семе

В предишното то е било употребявано за лекуване на разнообразни здравословни проблеми. То освен е превъзходен източник на омега-3 есенциални мастни киселини, алфа-линоленова киселина, само че съдържа в себе си и фитохимикали, наречени лигнани. В семето има още фибри, магнезий, калий, манган, фосфор, желязо и мед. Въпреки тези потребни субстанции, мъжете не трябва да прекаляват с него. Лигнинът и фибрите усъвършенстват метаболизма от една страна, само че от друга – намаляват тестостерона..tialoto.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР