За да няма пак изненадани от кръга около Нинова: след

...
За да няма пак изненадани от кръга около Нинова: след
Коментари Харесай

Кирил Добрев отмъщава, пак атакува Корнелия в съда

За да няма отново сюрпризирани от кръга към Нинова: след последното съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, сезирах способените органи за следващите нарушавания на законите в страната и Устава на Българска социалистическа партия. За това предизвести социалистът Кирил Добрев, откакто в събота на  аления пленум се оказа партиен член без право на глас на съвещанието на Националния съвет.

Той напомни, че ВКС приема, че изключването му и наказанието на Калоян Паргов са в " несъгласие с експлицитни разпореждания на Устава на Българска социалистическа партия и със самия устав за работа на Националния съвет... ", а решението е дефинитивно и не предстои на обжалване. Въпреки това " държавникът " Нинова нарушава закона и отхвърля да извърши правосъдно решение, жалва се Добрев и добавя: " За да трансферира отговорността, " юристът " Нинова написа искане за обяснение до Общопартийната контролна комисия ".

Мисля, че правосъдните решения се извършват, а тълкувания може да дава единствено съда, а не партийната комисия, в случай че желанията на Нинова и решенията на партийните органи не са почнали да важат с по-голяма мощ, в сравнение с Конституцията и законите на страната, недоумява социалистът и още веднъж акцентира, че " с или без документ аз съм си социалист ".

Кирил Добрев разяснява и че има " една единствена причина, която заслужава внимание - дали, когато имаш искания да си общественик, имаш качествата да спазваш българските закони и в моментите, в които не те кефят.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР