За да няма пак изненадани от кръга около Нинова: след

...
За да няма пак изненадани от кръга около Нинова: след
Коментари Харесай

Кирил Добрев срещу Нинова: Решенията на съда се

За да няма отново сюрпризирани от кръга към Нинова: след последното съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, сезирах способените органи за следващите нарушавания на законите в страната и Устава на Българска социалистическа партия.

Това написа във " Facebook " Кирил Добрев.

Върховен касационен съд приема, че изключването ми и наказването на Калоян Паргов са в “противоречие с експлицитни разпореждания на Устава на Българска социалистическа партия и със самия устав за работа на Националния съвет… ” решението е дефинитивно и не предстои на обжалване. Въпреки това, “държавникът ” Нинова нарушава закона и отхвърля да извърши правосъдно решение.

За да трансферира отговорността, ”юристът ”Нинова написа искане за обяснение до Общопартийната контролна комисия.

Мисля, че правосъдните решения се извършват, а тълкувания може да дава единствено съда, а не партийната комисия, в случай че желанията на Нинова и решенията на пратийните органи не са почнали да важат с по-голяма мощ, в сравнение с Конституцията и законите на страната.

Казусът не е забавен поради Кирил Добрев, с или без “документ ” аз съм си социалист. Има една единствена причина, която заслужава внимание и тя е дали, когато имаш искания да си общественик, имаш качествата да спазваш българските закони в моментите, в които не те кефят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР