За да не удари джипа, водачът на товарния автомобил навлиза

...
За да не удари джипа, водачът на товарния автомобил навлиза
Коментари Харесай

Публикувано Във Факти.бг: Джип Отне Предимство На Тир На Е-79 Край Симитли! Това, Което Се Случи Е Кошмарно!

За да не удари джипа, лидерът на товарния автомобил навлиза в насрещната лента с 35-40 км/ч, натискайки внезапно спирачки.

От внезапното прекъсване превързаните с колани рула желязо се късат и товарът от общо 15-на тона се плъзгат и събират в предната част на ремаркето. Така се поврежда лафетът сред него и влекача.

Виждайки какво става, пътническият микробус, спрял вдясно от платното за Благоевград, без там да има спирка, потегля, без да смъкна пасажера, за който стопира. Бяга и водачът на джипа, засякъл товарния автомобил.

Към 10 ч. стартира претоварването на товара на различен товарен автомобил. Заради маневрите на багера, извършващ претоварването, придвижването в посока Симитли и дефилето бе спирано от полицията. Така преди Симитли към 10:30 се образува 3-километрово запушване.

По това време коланите, с които се връзваха палетата с ламарина, се скъсаха и претоварването бе прекратено. В каросерията бяха останали единствено две рула с ламарина. Така трафикът се отпуши, само че до идващото претоварване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР