За да насърчат използването на Моят А1, от телекома и

...
За да насърчат използването на Моят А1, от телекома и
Коментари Харесай

А1 стимулира онлайн плащанията през Моят А1 и през юли

За да насърчат потреблението на Моят А1, от телекома и този месец подаряват по 2000 МВ за всяко заплащане през уеб страницата или приложението

Опасността от актуалната пандемия не е отминала изцяло – това припомнят всички институции и специалистите от СЗО. В звук с апелите за отдалеченост и стерилизация, А1 пък припомня, че клиентите могат да платят онлайн бързо, несъмнено и комфортно, употребявайки приложението Моят А1, както и портала Моят А1 на А1.bg.
Въпреки че всички магазини на А1 към този момент работят с нормалното си работно време, а екипите им поставят огромни старания за постоянна стерилизация на работните пространства, от телекома не престават да насочват клиентите към цифровите канали, изключително когато става дума за бързи и рутинни действия, каквото е заплащането на месечната сметка. За да насърчи цифровите заплащания, А1 разгласи, че още веднъж ще има акция за подаряване на 2000 МВ бонус за всички, които са избрали Моят А1 като метод на заплащане.
Клиентът може да избере да задейства мегабайтите на своя номер или да ги подари на собствен непосредствен, стига определеният номер също да е на абонаментна услуга за частни клиенти, част от мрежата на А1. След като клиентите платят своята фактура, Моят А1 автоматизирано ще им предложи да вкарат номер, който да получи мегабайтите. Въведеният номер може да е същият, чиято фактура е била заплатена или друг, част от мрежата на А1.

Клиентите могат също по този начин да решат дали да задействат
бонуса си незабавно след заплащане или да оставят това за по-късно. В случай че решат да създадат активацията на своите 2000 MB по-късно, те ще бъдат подсетени за това идващият път, в границите на 10 дни, когато се впишат в приложението или в раздела Моят А1 на А1.bg.
Бонусът важи в границите на 30 дни от датата на активацията му, като от него могат да се възползват както регистрирани в Моят А1 клиенти, по този начин и ползватели на услуга, даже и тя да не е на тяхно име. Процесът по активация, както и изискванията на акцията са идентични в приложението Моят А1 и в уеб страницата на компанията.
Сайтът на А1 поддържа опция и за заплащане онлайн без регистрация в Моят А1. В този случай не е очакван
бонус от 2000 МВ, само че опцията е комфортна за хора, които желаят да платят сметките на свои възрастни родственици или за други контракти, по които не са титуляри. За доста хора персоналният контакт със експерт на А1 е мъчно сменяем, само че консултантите във Видео магазина на телекома не престават да са на линия, с цел да спомагат. За механически въпроси пък продължава да работи и услугата А1 Видео асистент.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР