За да направим обосновано сравнение между 12-те знака, проверихме под

...
За да направим обосновано сравнение между 12-те знака, проверихме под
Коментари Харесай

Коя зодия живее най-деструктивно?

За да създадем обосновано съпоставяне сред 12-те знака, проверихме под въздействието на коя планета са родени всички членове на злокобния Клуб 27 – на звездите, издъхнали на 27-годишна възраст. Прегледахме и рождените дати на известни артисти столетници. По този метод стигнахме до умозаключение по въпроса коя зодия има рисково или самоубийствено държание и коя трепери над телесното си благоденствие.

Тези заключения са за развлечение и нямат научна стойност, защото са взети поради орисите единствено на известни хора, които са умряли на една и съща възраст.


Овен
Номер 5


Противно на всички упования, става известно, че този смел до неблагоразумие зодиакален знак сносно си пази душичката. Овенът, прочут като душманин на неинициативните, фен на мощните преживявания и дивак, който живее на два пъти по-висока скорост от близките, в действителност чудесно знае по кое време да рискува. Родените под този Огнен знак измежду рок легендите от Клуб 27 са едвам петима. Сред тях рапърът Стреч е бил грубо погубен, а телевизионният артист Джонатан Брандис се обесва.

Телец
Номер 1


За родените под този знак се счита че са материалисти и държат както на движимостите си, по този начин и на физическото си благоденствие. Оказва се обаче, че това е знакът с най-вече представители в Клуб 27 – цели 11, от които четирима самоубийци: водачът на „Бадфингър“ Пийт Хам се обесва, блус музикантът Робърт Джонсън се трови със стрихнин, Малкъм Хейл от „Спенки енд ауър генг“ се надишва с въглероден окис. Димитър Воев от „ нова генерация “ също умира на 27 година, само че в резултат на подла болест.

Близнаци
Номер 3


Не е изключително необичайно, че Близнаците са измежду най-неразумните в зодияка. От членовете на Клуб 27 те съставляват 10 % – цели 7 души. Причини за гибелта най-често са болести и произшествия. Има две жертви на произшествия, едно ликвидиране: на Арлестър „Дайк“ Крисчън, фронтмена на „Дайк енд дъ блейзърс“, и едно хипотетично самоубийство – на съветския стихотворец и рокмузикант Александър Башлачев, който пада от 9-ия етаж през прозореца на апартамент в Санкт Петербург.

Рак
Номер 7


Едва 4-има Раци са в Клуб 27, освен това двама са били заболели. Един е умрял в злополука и един вероятно се самоубива – Сляпата сова Алън Уилсън, композиторът на „Кенд хийт“, който без очила съвсем нищо не виждал. Представителите на знака постоянно доживяват до напреднала възраст. Пример в това отношение е Глория Стюарт – актрисата от „Титаник“. Тя умря през 2010 година на 100 година Това е знакът с най-вече регистрирани столетници: 8, като като двама са умряли на 116 година

Лъв
Номер 12


Във всички описания представителите на този знак са разказани като извънредно смели и дръжки хора. Това или не е правилно, или дързостта им знае граници и се подчинява на разсъдъка и отличния инстинкт за самозапазване. Сред близо 70 разпознати представители на Клуб 27 има единствено двама Лъвове. Тромпетистът Ричард Търнър от инди-поп бандата „Френдли“ умира от аневризма на аортата, освен това, до момента в който плува. Барабанистът на „Еко енд дъ бънимен“ Пийт де Фрейтас умира в злополука с мотор.

Дева
Номер 10


Единствената конкуренция на Лъва и Везните е Девата. Всичко на всичко три Деви са вписани измежду рано издъхналите звезди във съдбовния Клуб 27. Китаристът на „Стоун дъ кроус“ Лесли Харви е бил погубен от токов удар. Рон Маккърнън от „Грейтфул Дед“ умира от кръвоизлив в стомаха. Зинън де Фльор от „Каунт Бишъпс“ умира в резултат на автомобилна злополука. Според статистиките, Девите са от трите зодиакални знака с най-вече регистрирани столетници, наедно с Овена и Рака.

Везни
Номер 11


Въпреки, че са с еднакъв брой жертви с Лъва – по две, слагаме Везните на второ място в опазването на личната кожа, поради метода, по който са починали представителите им. Британският рокендрол реализатор Дики Прайд умира в съня си от свръхдоза, адругата Везна – испанската певица Сесилия умира в автомобилна злополука. Това ненапълно изравнява рисковото държание на двата зодиакални знака. Везните несъмнено живеят рационален живот, до момента в който Лъвовете знаят да се пазят.

Скорпион
Номер 8


Иранецът Соруш Фарзаманд от „Йелоу догз“ е бил погубен на 27 година, дружно с още един от членовете на групата си. Убиецът, Али Акбар Рафи, също е музикант от конкурентна тайфа. Не че споделяме нещо за характера на Скорпиона, само че Али Акбар от месеци не си говорел със Соруш. Типично по Скорпионски Шон Патрик Маккейб, вокалист на пънк бандата „Инк енд дегър“, е открит мъртъв в един мотел – пийнал и задавен в личното си повърнато като Джими Хендрикс. Иначе общо 4-има Скорпиони са в Клуб 27.

Стрелец
Номер 2


За разлика от благоразумния Телец, представителите на този знак са известни с рисковото си държание, постоянно граничещо с цялостно безумие. Илюстрация на това държание е гибелта на Джими Хендрикс – пийнал и задавен в повърнатото си. Е, водачът на „Дорс“ Джим Морисън, соул певицата Линда Джоунс и травеститът Сахара девънпорт умират от болести, само че множеството от 9-имата Стрелци в злокобния Клуб 27 са жертва на произшествия и произшествия. И, което е доста показателно – нито един не се е самоубил!

Козирог
Номер 6


С петима представители в злокобния клуб Козирозите се показват като релативно уравновесени и не изключително страхливи. Проблемът е, че си падат по упойващите субстанции. Джанис Джоплин и графити майсторът Жан-Мишел Баскет починаха от свръхдоза. Певицата Бипси Амириан беше намушкана до гибел от фанатик. Двама Козирози дават фира в произшествия. Но когато Козирозите умеят да се пазят, те може да доживеят и до 104, като първата носителка на повече от един оскар Луис Райнър.

Водолей
Номер 9


Само трима са Водолеите в Клуб 27. Барабанистът на Блъдстоун Роджър Лий Дърам пада съдбовно от коня. Мексиканският артист Валентин Елизалде е погубен. Японската барабанистка Ками (Укийо Камимура) получава мозъчен кръвоизлив. Ниският брой на починалите на 27-годишна възраст подрежда Водолеите измежду най-предпазливите знаци в зодияка. Представителите на този знак в действителност се грижат за себе си. Пример в това отношение е американския артист Чарлз Лейн, който доживява до 102-годишна възраст.

Риби
Номер 4


Един от основателите на „Ролингстоунс“ Брайън Джоунс се удави на 27 година – много нетипично за една Риба. Кърт Кобейн, създателят на „Нирвана“, се простреля. Кънтри артистът Крис Остин почина в самолетна злополука. Рибите обичат да живеят на ръба. Седмина са представителите на Водния знак в Клуб 27, като петима от тях са жертва на произшествия. Дори е противоречиво дали Рибите, или Близнаците би трябвало да претендират за третото място на неразумните, директно след Стрелеца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР