За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на

...
За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на
Коментари Харесай

Везни, днес сте магнит за противоположния пол

За да може денят да мине добре, поддържайте положение на лека наслада. Не се натоварвайте с ненужни терзания. Бъди другарски настроени и оптимистични.

Овен – Харизмата и водачеството ви ясно ще се открояват, по тази причина другите ще ви търсят за препоръки. Но бъдете деликатни и деликатни, защото хората могат да се обидят от някои ваши думи или мнения. Старайте се да не налагате мнението си непременно.

Телец – Сутрешните часове са удобни повече за релаксация. Следобед обаче професионалните действия могат да станат много непредсказуеми. Най-вероятно ще изпитате мощно предпочитание да предприемете някаква смела стъпка.

Близнаци – Добре е да посветите този ден на решаването на на практика въпроси. Необходимо е да преосмислите още веднъж някои неща. Следобедът ще сътвори удобни условия за метаморфоза на персоналния живот.

 жена

Рак – Началото на деня е удобно за релакс и по-лека работа, тъй че е по-добре да избягвате значими задания, бизнес срещи и договаряния. Могат да настъпят промени както в проектите, по този начин и в настроението.

Лъв – Късметът ще бъде ваш сателит, което ще е значимо както за професионалния, по този начин и за персоналния живот. Старайте се обаче да избягвате безполезните дейности. В персоналните взаимоотношенията се чака интервал на засилено взаимно съгласие, поддръжка и доверие.

Дева – Все още не би трябвало да стартирате никакви нови планове. Ограничете се с по-лесните задания. Ако към този момент сте във връзка, има възможност е да възникне дребна препирня с колегата ви. Ако сте необвързани, предприемете нещо. Не се надявайте, че любовта сама ще пристигна и ще почука на вратата ви.

Везни – Възможно е да се сблъскате с някаква неправда през днешния ден или да би трябвало да признаете личните си недостатъци. Подгответе се за обстоятелството, че вашият сексапил ще притегля доста внимание от страна на противоположния пол.

 жена

Скорпион – Ситуацията на работното място може да ви се стори прекомерно стресираща и нестабилна. Могат да се появят належащи задания или някои съществени проблеми. Възможно е да не се чувствате удобно заради някакви различия или спорове с някого.

Стрелец – Днес ще покажете своята добра страна, като помогнете на другари да се оправят с проблемите си. В любовен проект обаче не е изключено да се сблъскате с някои компликации, само че последователно обстановката ще се стабилизира.

Козирог – Макар, че може да срещнете някои компликации, денят като цяло ще премине добре. Усилията ви няма да са напразни. Голямо предизвикателство е, когато вършиме всичко сами, само че би било по-добре да приемете помощта на другите.

Водолей – Като цяло през днешния ден ви чака прекрасен ден. Няма да имате проблем да поддържате темпото си през целия ден. Концентрацията ви е добра и ще можете сполучливо да завършите работата, която сте почнали.

 жена

Риби – Пазете добре сърцето си през днешния ден. Около вас ще има доста безразсъдни хора, за които вашата сензитивност ще бъде чудесна цел. Опитайте се да намерите спокоен оазис и чист въздух, леговище от днешните проблеми.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР