За да може да изживеете последното приключение отново и отново.Остава

...
За да може да изживеете последното приключение отново и отново.Остава
Коментари Харесай

Shadow of the Tomb Raider ще има Game + режим

За да може да изживеете последното премеждие още веднъж и още веднъж.
Остава по-малко от месец до излизането на Shadow of the Tomb Raider и нетърпението към този момент доближава точката на шупване. Тази седмица Square Enix разгласи,че играта ще получи New Game + режим. Всичките оръжия, костюми, снаряжение и съоръжение ще влязат в New Game +.. Освен това обаче любопитна детайлност е, че ще ви се предложат три „пътечки“: Path of the Serpent, Jaguar и Eagle.

Първата се концентрира над стелт детайла, Jaguar – над екшъна, a Eagle – над методите на превъзмогване на трудностите и вашата сръчност.

Всяка една от тези пътечки ще отключва спомагателен набор от качества, които са подобаващи за съответния жанр на игра. Това от своя страна ще направи всяко едно преиграване по-интересно и вълнуващо.

Изглежда, че новото премеждие на Лара Крофт ще е в действителност положително. В него ще видите дамската версия на Индиана Джоунз в нова светлина – по-зряла и бореща се освен с враговете си, само че и с решението за това коя е тя и какво следва за нея от тук нататък. Играта излиза на 14-ти идващия месец и към този момент знаем много за нея. Знаем какво има в сезонния пропуск. Shadow of the Tomb Raider ще предложи голям хъб – индианско село, Освен това, знаем, че главната акция ще е към 15 часа, време, което ще се удължи доста със страничните задачи. Новата игра ще е най-трудната от сериите, а картата ще е голяма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР