За да изразят възмущението си от екологичната и търговската политика

...
За да изразят възмущението си от екологичната и търговската политика
Коментари Харесай

Вълната от протести на фермерите достигна до Брюксел

За да изразят възмущението си от екологичната и комерсиалната политика на Европейски Съюз, пред постройката на Европейския парламент се събраха фермери, включително и пристигнали от прилежащи страни. На митинга участваха евродепутати от крайната десница, оповестява Euronews.

Събитието е в доста по-малък мащаб от тези, които се организират във Франция или Германия. Но към 100 френски, нидерландски и италиански фермери се събраха в сряда пред постройката на Европейския парламент.

Патрик Легра, представител на профсъюза Coordination Rurale:

" Това, което желаеме да кажем, е, че във Франция, както и в други европейски страни, решенията няма да бъдат взети от " белите якички ", които нямат визия какъв брой мъчно е да се създава качествена продукция във Франция. И още, както е написано на нашите плакати, ние желаеме да спрем вноса, нерегламентирания импорт ".

Фермерските синдикати са изключително възмутени от " зеленото съглашение " и съглашението на Европейски Съюз за свободна търговия. Те, съгласно протестиращите, вредят на европейския пазар на селскостопанска продукция и удрят...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР