За да избегнете лошите последствия, трябва да знаете как да

...
За да избегнете лошите последствия, трябва да знаете как да
Коментари Харесай

Знаци, които предупреждават за опасност и предвещават нещо лошо

За да избегнете неприятните последици, би трябвало да знаете по какъв начин да се държите и какво да вършиме

Има няколко знака, които могат да предизвестяват за заплаха и да предвещават нещо неприятно. За да избегнете неприятните последици, би трябвало да знаете по какъв начин да се държите и какво да вършиме.
Знаци, които предвещават заплаха

Изхвърляне на самун
От антични времена хората почитат и се грижат за хляба. Не бива да го изхвърляте, в противоположен случай може да срещнете финансови усложнения. С хляба би трябвало да се внимава. Ако имате изсъхнал самун, който няма по какъв начин да оползотворите, може да го дадете на животните.

Паднал нож
Не бива да ядете, бучейки с ножа, тъй като можете да станете зли. Но какво значи, в случай че ножът падне.
В този случай би трябвало да обърнете внимание на позицията, в която той лежи на пода след рухването си.  
Ако ножът сочи този, който го е изпуснал, това предвещава скорошна свада. За да избегнете спора, би трябвало да почукате с острието по масата и да кажете: „ Нека злото ме подмине “.

Спрял часовник
Обикновено, откакто часовникът спре, значи батерията е за промяна, само че в случай че механичният часовник спре да работи, това е неприятен знак. Означава, че притежателят на часовника скоро може да се сблъска с проблеми и провали. Ако стрелките спрат на избрани цифри, това може да послужи като намек по какъв начин да избегнете неприятните последствия.

Вой на куче
Хората имат вяра, че продължителният писък на куче предвещава злощастие. Например, че някой от роднините или околните ще се изправи пред съществено заболяване.

Прехапване на езика
Това се случва на всеки и малко хора му обръщат внимание. Но прехапаният език или буза може да значи, че скоро ще възникне свада с обичания човек и ще е сериозна. Знаейки това, всеки, който си прехапе езика или бузата, би трябвало да управлява думите си, с цел да не каже прекалено много и да не провокира спор.

Не се почиства дом в деня преди тръгване  
Има хора, които имат вяра, че преди да заминете на отмора или друго дълго пътешестване, би трябвало да почистите дома си, с цел да се завърнете в чист апартамент. Но, съгласно езотериците, в деня на заминаването това е неразрешено. Чрез такива дейности човек може да „ изтрие “ приятните мемоари и да попречва завръщането си вкъщи.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР