За да имате светлина, трябва да имате и тъмнина. За

...
За да имате светлина, трябва да имате и тъмнина. За
Коментари Харесай

Тъмната страна на всяка зодия

За да имате светлина, би трябвало да имате и мрачевина. За да имате наслада, би трябвало да изпитате и горест. Тази двоякост на човешката природа е в основата си това, което ни прави хора. Нашите сенки не са неприятно или негативно нещо - те са просто част от този баланс на ин и ян от лунен и безоблачен, отворен и затворен, муден и бърз, вода и огън.
Нека да разгледаме всеки от зодиакалните знаци, с цел да научим малко за тъмната страна на всеки от тях.

Овенът е прочут със своите огнени темпераменти, ревнивост и неспокойствие. Хората, родени под този зодиакален знак, могат да бъдат настроени или импулсивни, когато се усещат надолу. С двойствеността на човешката природа е разбираемо, че един Овен би бил буен водач, само че и буен герой.
Подходящата за вас специалност съгласно ЗОДИЯТА

Упорит и корав на моменти, Телецът е тъкмо показан от бика. Представете си бик за миг - мощен, корав, твърдоглав, хладнокръвен и непреклонен, в случай че той самичък не пожелае. Телецът е необикновено задвижван, благонадежден и има способността и силата да преследва резултати и постоянството да ги реализира. Но е и също толкоз инатлив, което от време на време води до спънки в връзката.

Близнаците са показани от небесните близнаци, двоякост или две страни на една и съща монета. Те могат да бъдат изобретателни и обществени в един миг, а тревожни, съществени и неспокойни в различен. Този въздушен знак е лишен от съгласуваност със земята и може да се види по какъв начин непрекъснато лети от един план, едно занимание, един интерес или един сътрудник към идващия.

Водните знаци всички живеят в прочувствените сфери на подземния свят в известна степен. Ракът е един от по-емоционалните водни знаци. Представете си страстите на Рак като прилив, непрекъснато в поток. Това може да бъде изтощително и да докара до меланхолия и отдръпване от хората в живота му.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР