За да има шанс да се озовем в ситуация, която

...
За да има шанс да се озовем в ситуация, която
Коментари Харесай

Панчугов: Въображение и смелост ще ни извадят от омагьосания политически кръг

" За да има късмет да се озовем в обстановка, която е друга от тази, която наблюдавахме през последната година и половина, е належащо голямо количество въображение и политическа храброст ". Това съобщи в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " политологът Христо Панчугов:

" Хубаво би било да забележим политически обединения, които не просто се пробват да напаснат посланията си към своите гласоподаватели и надлежно да влязат в идващия парламент, а които вършат доста ясна поръчка към ръководството с готовност да се сплотяват не просто политическите обединения, а българските жители и с доста явен проект за това какво следва след приключването на парламентарните избори на втори октомври.

За страдание, към този миг нито едно от тези условия не е на разположение. Ние виждаме политически обединения, които за следващ път са закрепени в себе си, които ще се опитат за следващ път просто да активизират хората, които ги поддържат, а не да разширят тази поддръжка, които за следващ път са оставили диалога за това какво следва да се случи, с цел да се промени политическата обстановка за след изборите ".

" Всъщност тези дни чух изявлението на един от представителите на " Продължаваме промяната “ Никола Минчев, който сподели, че в действителност ще ръководят дружно с " Демократична България “, само че първо трябвало да видят какъв брой тъкмо депутати ще имат. Тази политическа тактика докара до три следващи неуспеха единствено в границите на предходната година ", добави политологът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР