За да гарантираме честността на изборите, е нужно ЦИК да

...
За да гарантираме честността на изборите, е нужно ЦИК да
Коментари Харесай

ГЕРБ: България върви към това да се превърне в държава от третия свят

За да подсигуряваме честността на изборите, е нужно ЦИК да се намеси. Това сподели по време на брифинг зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„ Единият от тях е Бойко Рашков, който раздава бонуси преди изборите. Президентът Румен Радев за цялата предизборна акция не съумя да откри време да излезе на един спор, а през днешния ден излиза с послание към нацията. България върви към това да се трансформира в страна от третия свят. Бойко Рашков се занимава да тормози хората в страната и продължава да борави с внушения. За да подсигуряваме почтеност на изборите е нужно ЦИК да се намеси, само че изводът ми е, че най-големите купувачи на гласове се намират в служебния кабинет и по-конкретно се споделя Бойко Рашков, който раздава 650 лева на възложителите на своето министерство ", добави още Даниел Митов.

„ Машините, които ни идват допълнително, не бяха открити от силите на Министерство на вътрешните работи, а от будни жители ", съобщи зам.-председателят на партията Томислав Дончев.

„ Настояваме разписките, които излизат от машините за двата типа избори да се слагат в две обособени кутии. В момента разписките за президент и за народни представители се слагат в една кутия ", сподели Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/298520125465489

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР