За да бъдем приятна компания, е необходимо да следваме определен

...
За да бъдем приятна компания, е необходимо да следваме определен
Коментари Харесай

Тези 14 навика лазят по нервите на околните

За да бъдем приятна компания, е належащо да следваме избран етикет. Навиците са част от този етикет. Сами по себе си са необичайно нещо – от време на време ги вършим неумишлено и нямаме нищо срещу, в случай че не ги виждаме у различен човек. Постарайте се да НЕ вършиме идващите 14 неща, тъй като сигурно ще отблъснете хората.

1. Дългата коса може да бъде ужасно приятна панорама, само че не и когато я разстилате по нечий чин или бюро.

2. Не си затваряте вратата на тоалетната.

3. Хората не обичат да гледат по какъв начин някой си играе с химикалката.  Нищо, че множеството от тях го вършат също. Това е потвърдено изнервящо деяние.

4. Не яжте храни, които излъчват остра миризма, когато се намирате на публично място.  Например не си купувайте дюнер, не консумирайте таратор или шопска салата, преди да отидете на доктор, да се качите в градския превоз, да влезете в час, да отидете на работа и така нататък

5. Когато говорите с някого, не се втренчвайте в него от самото начало.  Ужасно неприятно и изнервящо е.

6. Не си чоплете ноктите на обществено място.  Дори да изгаряте от предпочитание да го извършите.

7. Не си играйте с косата пред другите.  Особено изнервящо е да сучете масури и да пускате косми на всички места.

8. Когато се постанова да прелиствате листове или да броите доста пари, не си плюнчете пръстите.  Особено в случай че въпросните листове или пари следва да ги подадете на индивида, който е станал очевидец на облизването.

9. Не на всеки му е прелестен контактът с непознати.  Когато пътувате в метрото, не сядайте прекомерно покрай индивида до вас. Когато сте на кино или на спектакъл, не се залепвайте за индивида на предната седалка.

10. Така нареченото барабанене с пръсти е извънредно изнервящо.

11. Раниците и краката не са хора.  Те не се нуждаят от обособени седалки в градския превоз, тъй че се съобразявайте – изключително когато транспортното средство е цялостно.

12. Когато изпращате 10 къси известия, вместо едно дълго.  Представете си непрекъснато тиктакане за всяка една дума. „ Здравей – Как си – Какво правиш – Искаш ли да се забележим – Пиши ми ”.

13. Когато подадете телефона си на другар, с цел да му покажете съответна фотография, а той стартира да преглежда и други.  Това си е чисто прекрачване на персоналното пространство и корист с доверието.

14. Не водете сина си в дамската тоалетна.  Особено в случай че е над 5 години. На никого не му е прелестно. И не, не е обикновено.

Цветелина Велчева по материали от Bright Side

Източник: Obekti.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР