За да бъдем честни, трябва да признаем, че видяното в

...
За да бъдем честни, трябва да признаем, че видяното в
Коментари Харесай

Ето коя е новата Жена котка

За да бъдем почтени, би трябвало да признаем, че видяното в " Жокера " още ни държи и самоуверено твърдим, че това е най-хубавият филм, който сме гледали тази година.
 „ Жокера “, Хоакин Финикс и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Жокера “

Един фиктивен комиксов воин с изцяло действителни човешки проблеми

Концепцията да бъде стерилизирано всичко комиксово също доста ни хареса. Всичко това ни кара да сме доста нетърпеливи да забележим и независимия филм за Батман.

При него комиксовия привкус ще бъде налице, само че пък режисьорът Мат Рийвс дава обещание, че няма да е като нищо каквото сме гледали за бранителя на Готъм до този миг.
 Джона Хил, Джефри Райт,
Новите попълнения в новия " Батман "

Джона Хил и Джефри Райт ще паснат доста добре

И към този момент наподобява обещаващо, тъй като актьорският състав се запълва все по-бързо и то с много забавни имена. Главната роля, както към този момент знаят и на Марс, е поверена на Робърт Патисън , а Джона Хил и Джефри Райт също ще покажат на какво са способни.

За техните функции обаче няма публично удостоверение, а единствено фенски догадки. Според Variety, " Батман " на Мат Рийвс е намерил и актрисата, която да изиграе Жената котка .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Geeks Journal (@thegeeksjournal) на Окт 15, 2019 в 12:53 PDT

Това ще бъде Зоуи Кравиц . Тя се е преборила с конкуренцията на Зази Бийтс, Ейза Гонзалес и Алисия Викандер . Честно казано, не сме разочаровани от избора на Кравиц, само че нашите пристрастия несъмнено са към Гонзалес. Както и да е, значимото е, че нас никой не ни пита.
 Робърт Патисън, Джона Хил, Батман и какъв брой пари ще вземат за функциите си
Колко милиона изкарва Батман

Очаквахме много по-солидна сума за Робърт Патисън

Очаква се фотосите на " Батман " да стартират при започване на 2020 година, а по кината да го забележим през юни 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР