За да бъде успешен един бизнес в наши дни, неговите

...
За да бъде успешен един бизнес в наши дни, неговите
Коментари Харесай

SoftUni Digital обявява четвъртото издание на първата цялостна програма по дигитален маркетинг

„ За да бъде сполучлив един бизнес в наши дни, неговите послания би трябвало да доближават все по-директно доколкото се може повече хора. Все повече компании търсят по-добро показване в цифровата среда, а това обуславя непрестанно възходящата нужда от професионални фрагменти с на практика опит в областта на цифровия маркетинг “ – разясняват от .
 
Тази нужда откри своето решение в първата цялостна стратегия по цифров маркетинг на SoftUni Digital , която е първото по рода си просветително решение на този проблем в България .

В предходните три издания на програмата аплайваха над 10 000 души, от които в образованията продължиха 1700 участници. Така тя се утвърди като надеждна среда за основаване и осъществяване на експерти в областта на цифровия маркетинг и точно това е повода тя да се завърне с четвърто следващо издание.
 
Обученията в програмата са 9, като всяко от тях подчертава върху един от значимите аспекти на цифровия маркетинг, започвайки с основи му. След като участниците преминат входния изпит в края на курса, ще имат опция да се срещнат по един на практика насочен метод с другите аспекти на дигиалния маркетинг като маркетинг на съдържането content marketing), e-mail маркетинг, ръководство на Гугъл реклами посредством инструмента Гугъл Ads, оптимизация на търсачките (SEO), статистически разбори с Гугъл Analytics, електронна търговия, маркетинг в обществените мрежи (Facebook) и други.
 
Всяко едно от тях ще се води от потвърдили се експерти в маркетинг промишлеността - Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Димитър Савов, Ангел Искрев, Жюстин Томс и Симеон Емануилов. Те ще споделят с бъдещите участници своите опит и познания от света на цифровия маркетинг.-->
 
Една от най-големите новости, които SoftUni Digital ще предложи на своите курсисти , е, че от септември ще е лицензиран образователен център по Закона за професионалното обучение и образование. След всеки сполучливо преминат курс с оценка над Мн. добър 5 участниците получават държавно прието „ Свидетелство за професионално образование “, както и приложение, годно на територията на целия Европейски съюз.
 
Когато става въпрос за качествено обучение в областта на цифровия маркетинг, SoftUni Digital не се лимитира до своята цялостна стратегия по цифров маркетинг. Инициативата „ Гугъл Дигитален Гараж “ съумя да образова над 15 000 българи през миналите две години. Тя е плод на съдействието сред SoftUni Digital и Гугъл, и посредством нея SoftUni Digital се утвърди като основен сътрудник на Гугъл в България.
 
Предимствата на цялостната стратегия по цифров маркетинг са нейните устременост и професионален метод, стажантската стратегия, както и кариерното подпомагане, чрез което към този момент стотици курсисти се осъществиха сполучливо.
 
Повече информация можете да откриете на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР