За да бъде отстранен, трябва да гласуват 13 души от

...
За да бъде отстранен, трябва да гласуват 13 души от
Коментари Харесай

Съдебният съвет е на път да приключи днес с отстраняването на главния прокурор Иван Гешев

За да бъде отхвърлен, би трябвало да гласоподават 13 души от Висш съдебен съвет

Висшият правосъден съвет (ВСС) е на път да завърши процедурата по отстраняването на Иван Гешев близо месец след началото й.

Днес, до момента в който основният прокурор пътува към Страсбург, където на следващия ден се закани да приказва за Барселонагейт и други следствия за корупция, болшинството в съвета ще се произнесе дали той е уязвил престижа на правосъдната власт изричайки фразата, че е " ясно кой е политическият отпадък в Народното събрание и той би трябвало да бъде изметен ", съобщи Дневник.

За да бъде отхвърлен, би трябвало да гласоподават 13 души от съвета. След това Висш съдебен съвет изпраща предложение на президента Румен Радев да издаде декрет за освобождението му.

 



Междувременно ето какво написа журналистката Соня Колтуклиева във Facebook:

Малко любителска нумерология - Иван Гешев е родѐн на 19 декември. Личното му число е 4: “Просперитет в океан от трудности ”. 

През 2023 година е в персонална година 11(2). През юни е в персонален месец 8: “Почукай и ще ти се отвори! Бъди самоуверен и безстрашен, дори безочлив, с цел да успееш. ” Днес е в персонално число 2: това, което би трябвало да си отиде, си потегля с гръм и трясък; това, което е положително и перспективно, се трансформира в двоен триумф. 

Утре Иван Гешев е в персонално число 3: “Манекен на сцена ”. В сряда е в персонално число 4: терзания и напрежение. 

През месец юли е в персонално число 9: прочувствени разтърсвания и финансови загуби. Но и край с едно терзание. През месец август - ново начало.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР